fbpx

Gratis website analyse

Is jouw huidige website verouderd en ben je benieuwd naar de mogelijkheden hoe eenvoudig de huidige site, data en opgebouwde Google waarde over te zetten is naar een vernieuwde website? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op voor een site analyse.

Ons team van UX designers, Front-End & Back-End developers zullen samen met onze marketeers een uitgebreide analyse maken, waarbij we een rapport kunnen presenteren met zaken waar op gelet moet worden en deze vervolgens omzetten in een offerte.

Heb je een site laten bouwen en ben je benieuwd of de broncode goed is opgebouwd? Ook dat is iets waar we met een broncode check bij kunnen ondersteunen.

Groen vinkje

Analyse binnen 24 uur ontvangen

Groen vinkje

Controle op broncode, Google waarde en meer dan 50 andere belangrijke punten

Groen vinkje

Direct inzicht in de situatie en kansen van de website of webshop

Hoe werkt een website scan?

Ben jij geïnteresseerd in een gratis site scan voor jouw website of webshop? Dan kun je dit rapport eenvoudig aanvragen via het invulformulier op deze pagina. Hierin vul je jouw naam, e-mailadres en telefoonnummer in, waarna je kiest voor welk specifiek marketing kanaal je een website analyse wilt aanvragen. Je kunt hierbij kiezen uit SEO, SEA, Social, Webdesign, Website en CRO.

Na het selecteren van het online marketing kanaal, vul je in het formulier nog je website- of social media-account toe. Heb je een website scan voor SEA aangevraagd? Dan voeg je nog jouw Google-account toe aan het formulier. Tot slot klik je op verzenden, waarna onze online marketing specialisten zo spoedig mogelijk aan de slag gaan met het uitvoeren van een uitgebreide website analyse. Zodra het rapport is afgerond wordt deze direct met jou gedeeld en krijg je direct inzicht hoe jouw site ervoor staat, waar eventuele kansen liggen en hoe wij jou hierbij kunnen ondersteunen.

Gratis site analyse aanvragen

  • Ik wil graag een analyse ontvangen voor:
Menu