MVO

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

SENS Online Solutions is MVO Betrokken

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen en dus maatschappelijk betrokken zijn is tegenwoordig niet slechts een trend, het is een must. Ook wij van SENS Online Solutions dragen hier graag ons steentje aan bij. Het is immers een zeer krachtig instrument om niet alleen onze klanten, maar ook het milieu een groot plezier te doen. Daarom zetten we ons op diverse manieren op verantwoorde wijze in.

Hoe doen we dit?

Op het gebied van People, Planet & Profit zetten wij ons breed in. Uiteraard verschilt het per organisatie op welke manier zij MVO betrokken zijn, zo draagt iedereen op een andere wijze zijn steentje bij. Wij doen dit met een optimale betrokkenheid van onze medewerkers én voor diverse (goede) doelen op lokaal, nationaal- en internationaal niveau.

Logo free a girl

Ambassadeur van Free A Girl

Free A Girl zet zich wereldwijd in om minderjarige meisjes te bevrijden uit situaties van seksuele uitbuiting. Deze zeer jonge meisjes worden opgesloten en uitgebuit in de meest barre omstandigheden. De organisatie is gestart met het verkopen van chocoladesleutels. Door deze te kopen open je een deur naar de vrijheid voor meisjes die vastzitten in deze situaties. Om ervoor te zorgen dat zoveel mogelijk meisjes bevrijd kunnen worden en daders opgepakt worden zijn wij zonder aarzelen ambassadeur van Free A Girl geworden.

SenS Online Solutions minder printen mvo logo

Minder printen; verkleint onze ecologische voetafdruk

Wij gebruiken zo min mogelijk papier. We hebben een printer, maar deze gebruiken we alleen voor noodzakelijke prints. Verder plannen en noteren we vooral op digitale wijze. Hierdoor besparen we veel papier en energie, wat ervoor zorgt dat we minder afval hebben en onze ecologische voetafdruk verkleind wordt.

Medewerkers SenS Online Solutions

Duurzame inzet personeel; meer uitdaging voor iedereen

Wij vinden het erg belangrijk dat ons personeel duurzaam ingezet kan worden, wat niet alleen goed is voor ons op de lange termijn, maar ook voor hun eigen ontwikkeling. Iedereen krijgt de mogelijkheid om middels hun eigen vindingrijkheid oplossingen aan te dragen voor diverse uitdagingen. Zo kan iedereen sneller doorgroeien binnen hun eigen kwaliteiten.

SenS Online Solutions medewerkers

Hoe groener ons kantoor hoe beter de luchtzuivering

De planten collectie op ons kantoor breidt zich steeds verder uit. Hierdoor creëren we niet alleen een gezellige en prettige werksfeer, maar realiseren we ook een optimale luchtzuivering met luchtzuiverende planten. Hierdoor kan iedereen alleen maar productiever aan de slag.

Notitieblok met opdruk update

Transparante communicatie; meer vrolijke & betrokken medewerkers

Bij ons gaat iedereen elke dag met een lach naar het werk en dat komt mede dankzij onze flexibele instelling en transparante communicatie. Niemand wordt gedwongen om zichzelf op een bepaald vlak te ontwikkelen, maar we kijken wel samen naar de mogelijkheden om eenieder duurzaam in te zetten. Zo genereren we vrolijke, betrokken medewerkers die een connectie voelen met ons bedrijf en daar kunnen zij én onze klanten alleen maar van profiteren.

SenS Online logo Gemeente Almere

Maatschappelijk betrokken bij Almere

Wat Almere zelf betreft, zijn we erg trots dat we nog steeds hoofdsponsor zijn van Almere City FC, maar zetten we ons daarnaast ook graag in voor andere (goede) doelen. Denk aan de banketstavenactie voor Sinterklaas, waarbij we samen met Rotary Almere ervoor zorgen dat kinderen onder de armoedegrens tóch cadeautjes krijgen waar bij hun gezin normaliter geen geld voor is.

Daarnaast vinden we het ook erg belangrijk dat andere betrokken lokale ondernemers en organisaties meer onder de aandacht komen en daar spelen we met onze diverse marketingdisciplines slim op in.

0%

Positieve feedback

1

Afgeronde projecten

0

Uur gemiddelde reactie tijd

0

Koffie per dag

Wil je ook met ons (samen)werken?

Wij laten je graag meer zien van onze transparante en resultaatgerichte aanpak op ieder vlak. Ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact op met +31 36 30 300 61 of stuur een mail naar info@sensmarketing.nl

Concrete brainstorm sessies

SenS Online Solutions maakt gebruik van brainstormsessies en begeleidt daarnaast campagnes die speciaal opgezet zijn voor uw organisatie. Hierdoor wordt uw campagne effectiever en zal dit meer rendement opleveren.
SenS Online Solutions past zich optimaal aan, aan uw organisatie. Er worden u diepgaande vragen gesteld, om een zo goed mogelijk beeld te krijgen van uw behoeftes en doelen. Hierdoor zijn wij in staat het rendement van uw campagnes aanzienlijk te doen stijgen.

Wilt u meer grip krijgen op het marketing budget krijgen, en meer resultaat boeken? Neem dan vrijblijvend contact op met 1 van onze specialisten.

Full Service Online Marketing

SenS Online Solutions is een nationaal en internationaal opererend online marketingbureau, gespecialiseerd in alle vormen van zoekmachine marketing, online marketing en webdesign diensten om bedrijven te helpen met online oplossingen.

Menu