fbpx

Online marketing

Haal meer uit e‑mailmarketing!

E-mailmarketing is veel meer dan het versturen van je nieuwsbrieven. Het sturen van relevante, gepersonaliseerde e-mails is een goede manier om van bestaande klanten, rendabele klanten te maken. In de praktijk zien we dat e-mailmarketing slechts beperkt wordt ingezet om de omzet, klantreis en merkvoorkeur van de klant te verbeteren. E-mailmarketing is een essentiële schakel in het klantcontact en efficiënte inzet hiervan gaat gepaard met slim gebruik van beschikbare (klant)data.
Met e-mail marketing kun je o.a. relevante aanbiedingen tonen, aankoopbevestigingen versturen of zelfs een klanttevredenheidsonderzoek uitvoeren. De respons wordt eenvoudig gemeten en verworven klantgegevens worden automatisch opgeslagen in een centrale klantendatabase en is direct bruikbaar voor doelgroepsegmentatie. Het klik- en aankoopgedrag van abonnees wordt gedetailleerd gemonitord waarmee je bij elke campagne weer leert wat goed werkt.

Door je e-mailmarketing te segmenteren, te personaliseren en te automatiseren creëer je een op de klant afgestemde stroom van communicatie. Op basis van directe respons is constant optimaliseren mogelijk en daar kan SenS Online Marketing bij helpen. Onze specialisten helpen je met het opzetten, inrichten en versturen van je E-mails. Benieuwd naar de opties? Neem dan gerust contact op met een van onze specialisten en bespreek de mogelijkheden!

Voordelen van e‑mailmarketing

  • E-mailmarketing is effectief en efficiënt.
  • Persoonlijk communiceren met je klant.
  • Ondersteund de klantreis en versterkt de merkvoorkeur.
  • Meetbare resultaten zijn direct inzetbaar voor optimalisatie.
  • A/B Toetsen van content, uitingen en afbeeldingen.
  • Doelgroep-segmentatie o.b.v. beschikbare data.
  • Automatiseren van e-mail(s).

E-mail marketing door specialisten

SenS Online Solutions helpt je graag met e‑mailmarketingmanagement. Door onze gratis analyse uit te voeren kunnen wij o.a. de kwaliteit en prestaties van je huidige e‑mailcampagnes toetsen. SenS Online Solutions heeft verschillende e-mailmarketingoplossingen, geheel afgestemd op jouw doelen, wensen en voorkeuren. Van je eerste templatedesign tot marketing automation. We kennen de routes, valkuilen en kansen die verschillende platformen bieden en zorgen voor een vliegende (door)start met jouw e‑mailmarketingstrategie.

Met onze expertise kunnen wij e-mailmarketingcampagnes laten inspelen op de behoeftes van de klant en gaan voor een maximale ROI. Van e-maildesign, campagnevoering, segmentaties, klantonderzoek tot aan landingspagina’s, uitgebreide tests en automatisering; onze specialisten snappen de rol van e-mailmarketing én data binnen de marketingmix en gaan voor constante optimalisatie.

Haal het maximale uit je e-mail campagnes. SenS Online Solutions is gespecialiseerd in e-mailmarketing en wilt je graag helpen met het verkrijgen van een voorsprong op de concurrentie. Neem vrijblijvend contact op via het formulier of bel meteen naar 036 – 30 300 61.

Gratis analyse.

Gerelateerd.

Menu