Online marketing

Zoekmachine marketing

Zoekmachine marketing, geen bedrijf kan meer zonder. Door een gerichte online marketingcampagne in te zetten voor je organisatie kan je precies de bezoekers bereiken die geïnteresseerd of op zoek zijn naar jouw dienstverlening of product. Op die manier spendeer je niet duizenden, tienduizenden of honderdduizenden euro’s aan advertenties die grotendeels nieuw je doelgroep aanspreken.

Door een juiste combinatie van SEO (zoekmachineoptimalisatie), Google Ads en social media (advertentie)beheer creëren we een sterke basis die elkaar ondersteunen om beter gevonden te worden. Neem vandaag nog contact op met SenS Online Solutions om de mogelijkheden door te spreken of lees verder wat we met zoekmachine marketing voor jouw bedrijf kunnen betekenen.

SenS Online Solutions, bedankt voor de inzet en de realisatie van onze nieuwe sites

Adriaan Hogervorst - de Jong | Van Rooijen Catering
De lancering van onze nieuwe websites vond nu ruim een half jaar geleden plaats en we kunnen al terugkijken op mooie resultaten. Bij het ontwerp stond conversie optimalisatie en het vergroten van verkoopresultaten centraal. De toename in aanvragen en ook sales resultaten waren vanaf de lancering meteen duidelijk. Niet alleen is de investering in onze nieuwe online omgeving in een halve maand terugverdiend, ook is er een toename van 52% te zien in online omzet als we de eerste 7 maanden van dit jaar vergelijken met die van vorig jaar. SenS Online Solutions, bedankt voor de inzet en de realisatie van onze nieuwe sites
Lees meer
20th Century Fox

Robin is a very hands on work oriented online professional.

Pytrik Zwaagstra | 20th Century Fox
With his problem solving attitude and his way of opportunity spotting chances within the online environment, I really can recommend him as a person and also as a professional to do business with!

Meer bezoekers op uw website

Met een doordachte campagne halen we meer bezoekers naar uw website. We richten ons op relevante bezoekers, Mensen die op zoek zijn naar de producten of diensten die u aanbiedt. De campagne is erop gericht om de site zo hoog mogelijk in de zoekresultaten te laten verschijnen, ook omdat zoekers vaak niet verder kijken dan de eerste pagina. Met de campagnes verhogen we de conversie, zodat u meer winst haalt uit de website.

Adverteren op zoekmachines via Google Ads

Het adverteren op zoekmachines is een onderdeel van onze zoekmachine marketing. Betaalde advertenties komen boven de gratis zoekresultaten te staan. De meest bekende manier van adverteren binnen de zoekresultaten is via Google Ads. Hierin kunnen we heel specifiek targetten op een bepaalde zoekterm, regio, geslacht, dag van de week en zelfs op tijdstippen. U bepaalt op welke zoekwoorden u gevonden wilt worden en wat daarvoor uw maximale budget is. Het voordeel van adverteren binnen Google is dat er alleen betaald hoeft te worden voor een klik naar de website. Wij kunnen vervolgens weer doormeten wat het verkeer van deze klikken doet binnen de website en of dit verkeer de gewenste doelen oplevert. Dit kunnen aanvragen, bestellingen of bijvoorbeeld downloads zijn. Onze zoekmachine experts zijn ervaren in het opzetten van gerichte zoekmachine marketingcampagnes om uw doelgroep zo goed mogelijk te bereiken. De teksten en zoekwoorden die we inzetten laten we aansluiten bij de zoekopdracht en vergroten de kans op conversie.

Zoekmachine optimalisatie

Search engine optimization (SEO) ofwel zoekmachine optimalisatie is gericht op de gratis zoekresultaten van Google. Door uw website te optimaliseren voor zoekmachines, kunnen de zoekmachines uw website beter beoordelen en verbetert uw positie in de organische zoekresultaten. De investering die u hiervoor doet is gericht op de lange termijn. We optimaliseren eenmalig de basis van uw website en kunnen u vervolgens helpen met het maandelijks optimaliseren van de website, toevoegen van content en het inzetten van linkbuilding. De techniek en inhoud worden geoptimaliseerd zodat Google uw website beter begrijpt. Want als Google het onderwerp van de pagina binnen uw website beter kan bepalen, scoort deze pagina hoger in de gratis zoekresultaten. De ‘klikken’ die dat oplevert zijn gratis en dus een welkome aanvulling op de betaalde advertenties.

Zoekmachine marketing op maat

Wilt u meer rendement uit uw website halen? Hoger in de zoekresultaten door gerichte zoekmachine marketing? Neem dan snel contact op met SenS Online Solutions of bel naar 036-3030061.

Gratis analyse.

Analyse binnen 8 uur ontvangen

Direct inzicht in de kansen van je website en campagnes

85% van de bedrijven hebben aantoonbaar positieve resultaten binnen een maand

  • Ik wil graag een analyse ontvangen voor:

Gerelateerd.

Menu