Branches

Online marketing voor restaurants

Als restaurant wil je natuurlijk goed gevonden worden in Google en andere zoekmachines. Of je nu een afhaal- of bezorgdienst hebt of dat de gasten bij je in het restaurant komen eten, vindbaarheid is van cruciaal belang. Het overgrote deel van de mensen zoekt tegenwoordig van tevoren op waar ze lekker kunnen lunchen of dineren met hun gezelschap. Belangrijk dat jij hierbij naar voren komt. SenS Online Solutions helpt je hierbij. Samen creëren we een online marketingstrategie die werkt. Dit betekent meer verkeer naar je website, meer gasten voor je restaurant en meer omzet voor jou!

Gratis analyse.

Analyse binnen 8 uur ontvangen

Direct inzicht in de kansen van je website en campagnes

85% van de bedrijven hebben aantoonbaar positieve resultaten binnen een maand

  • Ik wil graag een analyse ontvangen voor:
Yalwa

SenS Online Solutions is een goede online marketing partner voor Yalwa

Yalwa
SenS Online Solutions Maakt op slimme wijze gebruik van de Yalwa Bedrijvengids door haar klanten te vermelden, zo worden zij beter gevonden in zoekmachines zoals Google.
Lees meer
EuroParcs

De korte lijntjes zijn een verademing.

Wim Vos | EuroParcs
Nadat we met diverse partijen voor online marketing hadden samengewerkt voor onze online advertenties en Ads campagnes, kwamen we via via met SenS Online Solutions in contact. Wanneer je belt, krijg je gewoon iemand aan de lijn en bij vragen wordt er de tijd genomen tot alles duidelijk is. Daarnaast zijn de afspraken transparant. Bijkomend voordeel is dat er snel geschakeld kan worden, voor last minute actie is altijd ruimte. De maandelijkse rapportages zijn een prettige manier om inzicht te hebben in de prestaties van de campagnes.

Gerelateerd.

Menu