Je eigen horeca bestel en afhaalsite

De horeca is helaas weer op slot, waardoor het steeds belangrijker wordt om de gasten via bestel- of afhaaloplossingen te bieden. Zeker nu rondom de feestdagen. Het aansluiten bij de grote bestelsite levert vaak grote vertragingen op of er moeten hoge fee’s afgedragen worden.

Wij denken graag proactief mee met de ondernemers en hebben een noodoplossing bedacht: de bestel en afhaalwebsite in 1. Omdat we weten dat snelheid erg belangrijk is in deze situatie, hebben we ons team ingericht binnen 4 uur een website live te krijgen. Hiermee bieden we een oplossing zodat jullie zowel bestellingen als afhaal kunnen gaan aanbieden.

En omdat de restauranthouders al zo hard geraakt worden, bieden we deze oplossing aan voor slechts € 425,-.

Wat kun je verwachten?

Een eigen horeca bestel- of afhaalsite binnen een dag

Een duidelijke homepagina met de presentatie van het restaurant en presentatie van het assortiment/menu.

Een eenvoudige beheeromgeving voor het toevoegen/wijzigen van gerechten, beheer van bestellingen en administratie.

Mogelijkheid voor de klant om een afhaalmoment te plannen.

Over ons pagina, een stukje over het restaurant en de openings- en afhaaltijden

Mogelijkheid om online, per telefoon of email te bestellen. Indien gewenst, integreren we ook een online betaaloplossing, zodat klanten online kunnen betalen.

Contactpagina + integratie met Google Maps voor optimale zichtbaarheid.

Help mij met een bestelsite

Een greep uit onze tevreden klanten

We doen elke dag ons best om onze klanten zo proactief en transparant mogelijk te helpen. Of we nou een nieuwe website bouwen voor een multinational, of een lokale zoekmachine campagne opzetten. Elke klant is bij ons uniek en krijgt dezelfde persoonlijke aandacht!

In samenwerking met S&S Online Solutions hebben wij binnen een kleine twee maanden de volledig nieuwe website van De Arend gelanceerd.

Bjorn Blakenburg | De Arend

Wij zijn erg tevreden met het eindresultaat en de manier waarop SenS te werk is gegaan. Robin Sluijter schakelt snel en komt zijn beloftes na. Richting de deadline heeft SenS adequaat gehandeld en ervoor gezorgd dat ook de laatste wensen doorgevoerd konden worden.

SenS is een partij waarop je kan bouwen!

Met vriendelijke groet,
Bjorn Blakenburg

SenS heeft met succes onze nieuwe webshop opgeleverd conform het design dat wij samen voor ogen hadden.

Laurens Zandbergen | The Meatlovers

Voor een internationaal bedrijf met vele merken en private-labels valt online-marketing niet weg te denken. SenS is onze vaste partner omtrent alles wat met online te maken heeft. Initiatieven, integriteit, korte lijnen, snel schakelen en een ijzer sterke communicatie, iets wat je tegenwoordig niet vaak tegenkomt!

Uitstekende partner die klantgericht meedenkt en altijd op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen.

Rogillo Brahm | Office centre

De afgelopen 2 jaar heb ik met plezier samen gewerkt met SenS marketing. Het is een jonge enthousiaste groep met veel expertise, drive en professionaliteit in huis. Ze denken altijd mee, werken snel en adequaat, zijn flexibel en (bijna) 24/7 bereikbaar om te helpen. Een uitstekende partner om mee samen te werken!

Wij zijn zeer tevreden met de werkwijze.

Cyrus Truijens | ABC-Display

Zij hebben zorg gedragen voor een hogere conversie van onze advertenties en werken snel en adequaat

Menu