Je eigen horeca bestel en afhaalsite

De horeca is helaas weer op slot, waardoor het steeds belangrijker wordt om de gasten via bestel- of afhaaloplossingen te bieden. Zeker nu rondom de feestdagen. Het aansluiten bij de grote bestelsite levert vaak grote vertragingen op of er moeten hoge fee’s afgedragen worden.

Wij denken graag proactief mee met de ondernemers en hebben een noodoplossing bedacht: de bestel en afhaalwebsite in 1. Omdat we weten dat snelheid erg belangrijk is in deze situatie, hebben we ons team ingericht binnen 4 uur een website live te krijgen. Hiermee bieden we een oplossing zodat jullie zowel bestellingen als afhaal kunnen gaan aanbieden.

En omdat de restauranthouders al zo hard geraakt worden, bieden we deze oplossing aan voor slechts € 425,-.

Wat kun je verwachten?

Een eigen horeca bestel- of afhaalsite binnen een dag

Een duidelijke homepagina met de presentatie van het restaurant en presentatie van het assortiment/menu.

Een eenvoudige beheeromgeving voor het toevoegen/wijzigen van gerechten, beheer van bestellingen en administratie.

Mogelijkheid voor de klant om een afhaalmoment te plannen.

Over ons pagina, een stukje over het restaurant en de openings- en afhaaltijden

Mogelijkheid om online, per telefoon of email te bestellen. Indien gewenst, integreren we ook een online betaaloplossing, zodat klanten online kunnen betalen.

Contactpagina + integratie met Google Maps voor optimale zichtbaarheid.

Help mij met een bestelsite

Een greep uit onze tevreden klanten

We doen elke dag ons best om onze klanten zo proactief en transparant mogelijk te helpen. Of we nou een nieuwe website bouwen voor een multinational, of een lokale zoekmachine campagne opzetten. Elke klant is bij ons uniek en krijgt dezelfde persoonlijke aandacht!

Alles tot volle tevredenheid, dat mag duidelijk zijn!

Han van der Lans, Stichting Open Monumentendag Bronckhorst

Als een van de eerste klanten van SenS heb ik het bedrijf zien uitgroeien tot een professionele groep mensen die met veel enthousiasme hun werk doen.
Inmiddels heeft SenS drie websites voor ons gebouwd en in beheer genomen: een zakelijke, een privé en een gemeentelijke website.
Ook de B2B marketing wordt door SenS uitgevoerd, alles tot volle tevredenheid, dat mag duidelijk zijn!

We gaan nu beginnen aan een vierde website voor een bevriende relatie, het is telkens weer leuk om met SenS zaken te doen.

De communicatie en de resultaten zijn de punten waarin zij er echt uit springen!

Ben Riezouw | Proefschriftmaken

SenS heeft onze website gebouwd en heeft direct rekening gehouden met de juiste settings voor optimale resultaten in SEO. Ook maken wij samen de teksten zodat deze daadwerkelijk beschrijven wat wij doen maar ook maximaal resultaat geven qua vindbaarheid. Ik ben erg blij met mijn keuze voor SenS. De communicatie en de resultaten zijn de punten waarin zij er echt uit springen!

Zeer goed en eerlijk marketing bureau

Aziz Benaya | AB Raamdecoratie

Zeer goed en eerlijk marketing bureau, denken goed met je mee en komen met eerlijke feedback om je te helpen te realiseren wat je wilt. Weten, uit jaren ervaring, wat je wel en niet zou moeten doen binnen deze branche. Hebben voor ons een webshop gebouwd, volgens de afgesproken afspraken en zijn ook nog eens zeer betrokken tijdens het hele proces en, zeker niet onbelangrijk, hanteren betaalbare prijzen. Een echte aanrader!!! Bedankt dames en heren van SENS-ONLINE!!!
Mijn extra dank gaat uit naar: Jeffrey, Pelle & Robin.

SenS is professioneel, communiceert goed en hebben een kundig team.

Herbert Verweij | Wallfish

Weer terug bij SENS!

We zijn met Artcoustiq/Wallfish weer terug bij SenS en we hebben er zin in! Na enkele maanden bij SenS te hebben gezeten bij de start van ons bedrijf, hebben we ons door mooie verhalen laten verleiden door concurrerende partijen via bekenden van ons om destijds Sens te verlaten. Dit was een hele grote fout, omdat deze partijen de verwachtingen totaal niet waar hebben gemaakt. Nu zijn we weer terug en gaan we met het volste vertrouwen de samenwerking weer oppakken. SenS is professioneel, communiceert goed en hebben een kundig team.

Menu