fbpx

Dit zijn wij

Ons Full Service Online Marketingbureau in Almere

Een hands-on benadering, vanuit flexibel oogpunt, terwijl we ons richten op de belangrijkste doelen: wij geloven als online marketingbureau dat ieder bedrijf met deze aanpak meer succes kan behalen. En daar zet ons team van professionals zich elke dag opnieuw voor in. Door op een proactieve- en transparante manier met bedrijven te communiceren, komen we snel tot de kern: het maximale uit online mogelijkheden halen.

Betrokkenheid en een open samenwerking tussen ieder team onderling, zorgt ervoor dat geen enkel bedrijf voor ons te groot of te klein is. Voor iedere situatie bieden we als online marketingbureau een passende oplossing, waarbij het ons doel is om dit niet vóór maar juist mét onze klant te doen. Dat zien wij als samenwerken ten top.

Hoe zijn we begonnen als online marketingbureau?

Op een zolderkamer, ergens in 2008, bedachten we dat het tijd werd dat de wereld van marketing transparanter, duidelijker en begrijpelijker gemaakt moest worden. Het viel ons op dat er in de online marketing vaak misbruik gemaakt werd van onwetende ondernemers. Hier wilden we graag iets aan doen, zodat we enthousiaste ondernemers op een transparante manier konden helpen om hun doelen te bereiken met online marketing.

Hoe beter wij een klant betrekken bij het proces en hem helder informeren over de te nemen stappen, hoe beter de samenwerking verloopt. Daarnaast vinden we het erg belangrijk om jargon te vervangen voor begrijpelijke taal. Zo kunnen we van beide kanten alleen maar profiteren van een vruchtbare samenwerking. Dat onze klant dankzij die samenwerking ambassadeur wordt van ons bedrijf, is ons doel.

Wie, wat, waar?

Inmiddels staan Robin- en Marcel Sluijter samen aan het roer van onze online marketing agency. Robin is eerder met een andere compagnon gestart in 2008 en vanaf 2010 is zijn broer Marcel aangeschoven. Hij is medeverantwoordelijk voor de kwalitatieve groei die we in de afgelopen jaren hebben gemaakt. Vanuit een klein online marketingbureau zijn we vanwege de toenemende vraag en de wens om meer hands-on te werken, overgegaan naar een full service online marketingbureau met enkel in-house specialisten binnen diverse disciplines.

We zijn gestart met het aannemen van UX specialisten, webdesigners, content marketeers en social media marketeers. Met een team van inmiddels 45+ specialisten sparren we dagelijks met klanten over het optimaliseren van websites, het klantproces en het in kaart brengen van belangrijke data. Met deze persoonlijke- en toch data driven marketing aanpak zorgen we er niet alleen voor dat campagnes snel rendabel gemaakt kunnen worden, maar ook dat klanten veel beter inzicht krijgen in doelgroepen. Zo weet een klant binnen no-time wat wél en wat niet werkt.

0%

Positieve feedback

1

Afgeronde projecten

0

Uur gemiddelde reactie tijd

0

Koffie per dag

Geen uitdaging is voor ons online marketingbureau te gek

Dat iedere klant een persoonlijke aanpak verdient, is iets waar we als online marketingbureau voor de volle 100% achter staan. Zowel ondernemers die net beginnen als ondernemers die al jaren ervaren zijn in hun vak: wij helpen iedereen om online te groeien. We vinden altijd wel een manier om voor bedrijven de juiste online oplossingen te creëren om belangrijke doelstellingen te halen. Of dit nu gaat om het ontwikkelen van een applicatie, het genereren van meer klanten, conversies of meer online zichtbaarheid; wij deinzen nergens voor terug.

Een hart voor lokale marketing in Almere

Als online marketing agency in Almere zijn we ook daadwerkelijk volop actief ín Almere! We zetten ons wekelijks, maandelijks en jaarlijks in voor diverse MVO-projecten. En MVO zien wij als een must. Een waardevolle bijdrage leveren aan ‘people, planet, profit’ is iets waar wij graag druk mee zijn. Zo zetten we ons bijvoorbeeld in voor kinderen die onder de armoedegrens leven en helpen we JINC bij het faciliteren van een stageplek voor jongeren.

Geen bedrijf te groot of te klein, geen uitdaging te gek. We vinden altijd wel een manier om voor bedrijven de juiste online oplossingen te creeren om de doelstellingen te halen. Of dit nu gaat om het ontwikkelen van een applicatie, het genereren van meer klanten of zichtbaarheid, alles is mogelijk.

Nog meer over SenS Online Solutions?

Ons online marketingbureau is gespecialiseerd in het leveren van online development en marketing trajecten, waarbij bedrijven meer resultaat uit hun website-, social media- of andere platforms halen. Meer resultaat behalen is natuurlijk heel breed en dat komt, omdat iedere klant natuurlijk andere resultaten wenst op verschillende fronten.

We stemmen dit daarom specialistisch af op de wensen van de klant en helpen hen door doelstellingen te concretiseren. Dit doen we door de juiste vragen te stellen en bedrijven inzicht te geven in de beste mogelijkheden voor hun onderneming. Vervolgens kunnen we de optimale mix van marketingmethoden en webdesigndiensten inzetten om online resultaat te boeken.

Concrete brainstormsessies om je doelen te behalen

SenS Online Solutions maakt als online marketing agency gebruik van brainstormsessies (zowel intern als extern) en begeleidt daarnaast campagnes die speciaal opgezet zijn voor je organisatie. Hierdoor wordt je campagne effectiever en zal dit meer rendement opleveren.

Ons online marketingbureau past zich optimaal aan, aan je organisatie. Tijdens een brainstormsessie worden diepgaande vragen gesteld, om een zo goed mogelijk beeld te krijgen van je behoeftes en doelen. Hierdoor zijn wij in staat het rendement van je campagnes te laten stijgen.

Full Service Online Marketing

SenS Online Solutions is een nationaal en internationaal opererend online marketingbureau, gespecialiseerd in alle vormen van zoekmachine marketing, online marketing en webdesign diensten om bedrijven te helpen met online oplossingen. Wil je meer grip krijgen op jouw marketingbudget en meer resultaat boeken? Neem dan vrijblijvend contact op met één van onze specialisten!

Menu