Dit zijn wij

Full Service Online Marketing bureau

Wij geloven dat bedrijven meer succes online kunnen hebben door onze
hands-on, flexibele, resultaatgerichte en passie voor online marketing.

Elke dag is ons team van professionals op een transparant en proactieve manier bezig om bedrijven te helpen het maximale uit online te halen. Met onze betrokken, heldere en samenwerkende aanpak is voor ons geen bedrijf te groot of te klein. Voor elke situatie hebben we een oplossing en het is ons doel om samen met onze klanten het maximale resultaat te boeken.

In 2008 zijn we ontstaan als zoekmachine marketing op een zolderkamer, omdat we van mening waren dat de markt transparanter en duidelijker gemaakt moest worden. We vonden dat er in de online marketing wereld misbruik werd gemaakt van onwetende ondernemers. Hier wilden we iets aan doen en de ondernemers op een transparante manier helpen om het maximale uit online te halen. Zowel met marketing, zoekmachines als met websites. Hoe beter wij een klant betrekken en informeren tijdens het proces, hoe beter een klant in staat is om input te geven en van zichzelf een ambassadeur van ons bedrijf te maken. En dat is ons doel.

Inmiddels bestaat de dagelijkse leiding uit Robin en Marcel Sluijter. Marcel is sinds 2010 werkzaam bij het bedrijf en is verantwoordelijk voor de kwalitatieve groei die we in de afgelopen jaren hebben gemaakt.

Vanuit een zoekmachine marketing bureau zijn we vanwege toenemende vraag en de wens om sneller te kunnen schakelen, in 2010 uitgegroeid naar een full service online marketing bureau met enkel in-house specialisten. Het gebruik van eigen specialisten stelt ons in staat om flexibel en snel mee te schakelen met de doelstellingen van onze klanten.

Dit begon heel simpel met het aannemen van UX Specialisten en Webdesigners tot aan Content en Social Media Marketeers. Met een team van inmiddels 34 specialisten sparren we dagelijks met klanten over het optimaliseren van websites, het klantproces en het in kaart brengen van data. Met deze data driven marketing aanpak zorgen we er niet alleen voor dat campagnes snel rendabel gemaakt kunnen worden, maar ook dat klanten veel beter inzicht krijgen in doelgroepen, wat wel en niet werkt, de website en kansen.

0%

Positieve feedback

1

Afgeronde projecten

0

Uur gemiddelde reactie tijd

0

Koffie per dag

Voor elke online uitdaging een oplossing

Geen bedrijf te groot of te klein, geen uitdaging te gek. We vinden altijd wel een manier om voor bedrijven de juiste online oplossingen te creeren om de doelstellingen te halen. Of dit nu gaat om het ontwikkelen van een applicatie, het genereren van meer klanten of zichtbaarheid, alles is mogelijk.

Over SenS Online Solutions?

Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van online development en marketing trajecten, waarbij bedrijven meer resultaat uit hun website, social media of ander platform halen. Meer resultaat is natuurlijk heel breed. We stemmen dit daarom af op de wensen van de klant en helpen bedrijven ook met doelstellingen te concretiseren. Dit doen we door de juiste vragen te stellen en bedrijven inzicht te geven in mogelijkheden of wat nou echt de wensen zijn.

Vervolgens kunnen we de ideale optimale mix van marketing methoden en webdesign diensten inzetten om online resultaat te boeken.

Concrete brainstorm sessies

SenS Online Solutions maakt gebruik van brainstormsessies en begeleidt daarnaast campagnes die speciaal opgezet zijn voor uw organisatie. Hierdoor wordt uw campagne effectiever en zal dit meer rendement opleveren.
SenS Online Solutions past zich optimaal aan, aan uw organisatie. Er worden u diepgaande vragen gesteld, om een zo goed mogelijk beeld te krijgen van uw behoeftes en doelen. Hierdoor zijn wij in staat het rendement van uw campagnes aanzienlijk te doen stijgen.

Wilt u meer grip krijgen op het marketing budget krijgen, en meer resultaat boeken? Neem dan vrijblijvend contact op met 1 van onze specialisten.

Full Service Online Marketing

SenS Online Solutions is een nationaal en internationaal opererend online marketingbureau, gespecialiseerd in alle vormen van zoekmachine marketing, online marketing en webdesign diensten om bedrijven te helpen met online oplossingen.

Menu