Een greep uit onze tevreden klanten

We doen elke dag ons best om onze klanten zo proactief en transparant mogelijk te helpen. Of we nou een nieuwe website bouwen voor een multinational, of een lokale zoekmachine campagne opzetten. Elke klant is bij ons uniek en krijgt dezelfde persoonlijke aandacht!

Wij hebben zeer goede resultaten weten te bereiken met een niet al te groot budget!

Newborn Spa

Fijne ervaring met SenS online Solutions vanaf het eerste contactmoment. Bij gebrek aan kennis nemen ze ook echt de tijd dit uit te leggen. Ook werd niks zonder overleg doorgevoerd, en eventuele aanpassingen waren direct met 1 telefoontje geregeld.
Ook hebben wij zeer goede resultaten weten te bereiken met een niet al te groot budget!

Eindelijk helderheid in de jungle die internet heet!

Aziz el Morabit - Sharp Business Point

Uitstekende ervaring met dit bedrijf. Voor mij is online marketing en google een moeilijke materie. Maar dit bedrijf wist mij in simpele taal uit te leggen wat ze gingen en doen en welk effect dat zou sorteren! Eindelijk helderheid in de jungle die internet heet!

Wij raden dit bedrijf aan bij iedereen die online iets wilt gaan doen.

Jordy Hilt - Hilt Events

SenS Online Solutions heeft ons meerdere keren ondersteund met het maken van onze website, ook geven ze tips hoe wij zaken zoals content beter kunnen gebruiken. Het contact is zeer laagdrempelig, dit zorgt vanaf het eerste moment voor een fijne werksfeer. De twee broers Robin en Marcel zijn zeer professioneel, en fijne personen om mee samen te werken. Wij raden dit bedrijf aan bij iedereen die online iets wilt gaan doen.

Ze bieden altijd hulp

Kim Overgaag

Ze bieden altijd hulp als je er zelf niet uitkomt…wat best vaak is in mijn geval;-)!

These guys know what they are talking about!

Marjolein Poels

These guys know what they are talking about! For your online marketing, websites, social media campaigns etcetera Sens is the right partner!

Fijne samenwerking met Robin en zijn team.

Goldea Health

Fijne samenwerking met Robin en zijn team. Ze schakelen snel en hebben veel kennis in huis. Benieuwd naar onze nieuwe site!

Alles tot volle tevredenheid, dat mag duidelijk zijn!

Han van der Lans, Stichting Open Monumentendag Bronckhorst

Als een van de eerste klanten van SenS heb ik het bedrijf zien uitgroeien tot een professionele groep mensen die met veel enthousiasme hun werk doen.
Inmiddels heeft SenS drie websites voor ons gebouwd en in beheer genomen: een zakelijke, een privé en een gemeentelijke website.
Ook de B2B marketing wordt door SenS Online Solutions uitgevoerd, alles tot volle tevredenheid, dat mag duidelijk zijn!

We gaan nu beginnen aan een vierde website voor een bevriende relatie, het is telkens weer leuk om met SenS zaken te doen.

Logo proefschriftmaken

De communicatie en de resultaten zijn de punten waarin zij er echt uit springen!

Ben Riezouw | Proefschriftmaken

SenS heeft onze website gebouwd en heeft direct rekening gehouden met de juiste settings voor optimale resultaten in SEO. Ook maken wij samen de teksten zodat deze daadwerkelijk beschrijven wat wij doen maar ook maximaal resultaat geven qua vindbaarheid. Ik ben erg blij met mijn keuze voor SenS. De communicatie en de resultaten zijn de punten waarin zij er echt uit springen!

Screenshot website Abraamdecoratie

Zeer goed en eerlijk marketing bureau

Aziz Benaya | AB Raamdecoratie

Zeer goed en eerlijk marketing bureau, denken goed met je mee en komen met eerlijke feedback om je te helpen te realiseren wat je wilt. Weten, uit jaren ervaring, wat je wel en niet zou moeten doen binnen deze branche. Hebben voor ons een webshop gebouwd, volgens de afgesproken afspraken en zijn ook nog eens zeer betrokken tijdens het hele proces en, zeker niet onbelangrijk, hanteren betaalbare prijzen. Een echte aanrader!!! Bedankt dames en heren van SENS-ONLINE!!!
Mijn extra dank gaat uit naar: Jeffrey, Pelle & Robin.

Screenshot website Wallfish Marketing

SenS is professioneel, communiceert goed en hebben een kundig team.

Herbert Verweij | Wallfish

Weer terug bij SENS!

We zijn met Artcoustiq/Wallfish weer terug bij SenS en we hebben er zin in! Na enkele maanden bij SenS te hebben gezeten bij de start van ons bedrijf, hebben we ons door mooie verhalen laten verleiden door concurrerende partijen via bekenden van ons om destijds Sens te verlaten. Dit was een hele grote fout, omdat deze partijen de verwachtingen totaal niet waar hebben gemaakt. Nu zijn we weer terug en gaan we met het volste vertrouwen de samenwerking weer oppakken. SenS is professioneel, communiceert goed en hebben een kundig team.

EuroParcs

De korte lijntjes zijn een verademing.

Wim Vos | EuroParcs

Nadat we met diverse partijen voor online marketing hadden samengewerkt voor onze online advertenties en Ads campagnes, kwamen we via via met SenS Online Solutions in contact. Wanneer je belt, krijg je gewoon iemand aan de lijn en bij vragen wordt er de tijd genomen tot alles duidelijk is. Daarnaast zijn de afspraken transparant. Bijkomend voordeel is dat er snel geschakeld kan worden, voor last minute actie is altijd ruimte. De maandelijkse rapportages zijn een prettige manier om inzicht te hebben in de prestaties van de campagnes.

We zijn met elkaar hard gegroeid en de marketing campagnes hebben een zeer positief effect gehad op onze bedrijfsresultaten.

Logo debanensite.nl

Wij werken al een aantal jaar succesvol met S&S online marketing,

Jerome Korsten | deBanensite

Wij werken al een aantal jaar succesvol met S&S online marketing, hierdoor zijn wij zelf en onze vacatures van klanten nog beter vindbaar!

Logo De Arend

In samenwerking met S&S Online Solutions hebben wij binnen een kleine twee maanden de volledig nieuwe website van De Arend gelanceerd.

Bjorn Blakenburg | De Arend

Wij zijn erg tevreden met het eindresultaat en de manier waarop SenS te werk is gegaan. Robin Sluijter schakelt snel en komt zijn beloftes na. Richting de deadline heeft SenS adequaat gehandeld en ervoor gezorgd dat ook de laatste wensen doorgevoerd konden worden.

SenS is een partij waarop je kan bouwen!

Met vriendelijke groet,
Bjorn Blakenburg

Logo the meatlovers

SenS heeft met succes onze nieuwe webshop opgeleverd conform het design dat wij samen voor ogen hadden.

Laurens Zandbergen | The Meatlovers

Voor een internationaal bedrijf met vele merken en private-labels valt online-marketing niet weg te denken. SenS is onze vaste partner omtrent alles wat met online te maken heeft. Initiatieven, integriteit, korte lijnen, snel schakelen en een ijzer sterke communicatie, iets wat je tegenwoordig niet vaak tegenkomt!

Office Centre 30 jaar logo

Uitstekende partner die klantgericht meedenkt en altijd op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen.

Rogillo Brahm | Office centre

De afgelopen 2 jaar heb ik met plezier samen gewerkt met SenS marketing. Het is een jonge enthousiaste groep met veel expertise, drive en professionaliteit in huis. Ze denken altijd mee, werken snel en adequaat, zijn flexibel en (bijna) 24/7 bereikbaar om te helpen. Een uitstekende partner om mee samen te werken!

Logo ABC Display

Wij zijn zeer tevreden met de werkwijze.

Cyrus Truijens | ABC-Display

Zij hebben zorg gedragen voor een hogere conversie van onze advertenties en werken snel en adequaat

Logo Fin Match Bedrijfsfinancieringen

Door SENS Online Marketing hebben wij overzicht betreft onze marketingstrategie

Richard Treffers | FIN-MATCH.NL

Voor ons nieuwe bedrijf Fin-Match waren wij op zoek naar een online marketingbureau die onze website kon bouwen maar ook mee denkt met een online marketingstrategie. Na gesprekken met drie verschillende online marketingbureaus hebben wij door hun snelle, professionele en oplossingsgericht handelen gekozen voor SENS Online Marketing. Wij zijn super blij met het resultaat, zie de website van Fin-Match.nl.

Pallas Athene logo Almere

Creatief en pro-actief zorgt voor succes!

Wally | Pallas Athene

SenS heeft mij geholpen om mijn idee meer volume en kleur te geven ! En ze ontwerpen ook mooie afbeeldingen en foto’s die bij je tekst passen Ze hebben mij geholpen om de Greekdrive.nl op te zetten en het is een groot succes geworden . Met de juiste mensen zoals SenS marketing komt je bedrijf goed uit de verf.

Jan Zandbergen Group

SenS is onze vaste partner omtrent alles wat met online te maken heeft.

Laurens Zandbergen | Jan Zandbergen Group

Voor een internationaal bedrijf met vele merken en private-labels valt online-marketing niet weg te denken. Initiatieven, integriteit, korte lijnen, snel schakelen en een ijzer sterke communicatie, iets wat je tegenwoordig niet vaak tegenkomt

Logo Van Rooijen Catering

SenS Online Solutions, bedankt voor de inzet en de realisatie van onze nieuwe sites

Adriaan Hogervorst - de Jong | Van Rooijen Catering

De lancering van onze nieuwe websites vond nu ruim een half jaar geleden plaats en we kunnen al terugkijken op mooie resultaten. Bij het ontwerp stond conversie optimalisatie en het vergroten van verkoopresultaten centraal. De toename in aanvragen en ook sales resultaten waren vanaf de lancering meteen duidelijk. Niet alleen is de investering in onze nieuwe online omgeving in een halve maand terugverdiend, ook is er een toename van 52% te zien in online omzet als we de eerste 7 maanden van dit jaar vergelijken met die van vorig jaar. SenS Online Solutions, bedankt voor de inzet en de realisatie van onze nieuwe sites

Daxtrio.nl

Een absolute aanrader voor ieder modern bedrijf!

Ruben Scholte | Daxtrio.nl

Google, SEO, Linkbuiliding, Ads en ga maar verder. Welkom in de wereld die bekend staat om alles behalve transparant en meetbaar. Na meerdere slechte ervaringen toch door blijven zoeken naar een betrouwbaar bedrijf en via mijn netwerk bij SenS uitgekomen. Wat een professioneel en prettig bedrijf. Korte lijnen, altijd snel reactie met deskundig advies en ze laten zien dat je actief met je meedenken. Ze analyseren, adviseren en respecteren je mening en sturen altijd op output.

Yuluma B.V.

Robin is een zeer doortastend ondernemer.

David Stomph | Yuluma B.V.

Zijn bedrijf is de afgelopen jaren sterk gegroeid met velen tevreden klanten. Robin is zeer adequaat, voor je e-mail 100% verzonden is hangt hij al aan de telefoon. Puntueel en correct!

Abbott Healthcare Products

They will listen to your demands and will give you good value for money.

Anneke Winsemius | Abbott Healthcare Products

If you need help in in online marketing support, SenS Online Solutions will serve your needs in a speedy and efficient manner.

Seuss Consulting

Robin and his team are service oriented, knowledgable about SEO, and a great support for a small company.

Kieran Canisius | Seuss Consulting

Not pushing for us to buy more just to spend more money, but spend wisely to things that will bring us more revenue.

DCVS.NL

SenS is one of the best in the business if it comes to SEM Marketing.

Debby Conejo Verheijden-Soetens | DCVS.nl

They show companies clear solutions whether you’re in need of SEO, SEA, linkbuilding, SEM strategies, or social solutions. They’re able to show you the actual results and have the strategy to improve them. I’m very proud of this company and will continue hiring them, as they’re a very trustworthy & fun company to work with!

Cavallaro Napoli

Met veel trots en passie is Robin dan ook een echte directeur en marketeer van zijn bedrijf!

Wessel Willem Groenewoud | Cavallaro Napoli

Robin is een young professional met een geweldige visie op de markt zijn bedrijf SenS is dan ook een grote speler op de Ads markt. Succes is een keuze!

Bestel-Verf.nl

De samenwerking met SenS Online Solutions ervaren wij als zeer positief en hopen dan ook nog jaren gebruik te maken van hun diensten.

Roy Alson | Bestel-Verf.nl

Zeer positieve samenwerking. Na enkele jaren bij een grote partij te hebben gezeten, die onze online advertenties aanmaakte en beheerden zijn wij via onze webdesigner in contact gekomen met SenS Online Solutions. Het voordeel ten opzichten van onze vorige partij is dat de lijnen kort zijn bij SenS Online Solutions en dat de uitleg over het plan van aanpak duidelijk en overzichtelijk is. Zo werd onze Ads campagne nagekeken en werden niet relevante advertenties en zoekwoorden verwijderd en nieuwe advertenties en zoekwoorden toegevoegd. Onze website bestel-verf.nl werd ook weer eens kritisch bekeken en kleine aanpassingen werden doorgevoerd.

Aircoheat

Wij zien dan ook uit naar een langdurige samenwerking met SenS Online Solutions.

N. Martens | Aircoheat

AircoHeat bestaat reeds 42 jaar en is door de jaren heen altijd koploper geweest als het gaat om het uiten van de bedrijfsactiviteiten. In die 42 jaar is er veel veranderd en heeft de digitale wijze van acquisitie zijn intrede genomen. Net als veel andere ondernemingen dacht ook AircoHeat dit zelf te kunnen. Wij zijn hier op terug gekomen en hebben gelukkig in SenS Online Solutions de perfecte partner gevonden hiervoor. Meedenken in de uitingen en het acquisitiebeleid is erg belangrijk voor ons en dit wordt dan ook perfect opgepakt door SenS. Een groot deel van onze nieuwe relaties hebben ons online gevonden door de inspanningen van SenS en hebben dan ook geresulteerd in een omzetgroei. Ik kan mede-ondernemers aanraden eens in overleg te gaan met SenS en te ontdekken dat je dit soort zaken aan professionals over moet laten.

M Double You

De prestaties sinds het werken met deze partij zijn enorm verbeterd

Marco Verhoek | M Double You/MDY Corporate

SenS Online Solutions beheert en optimaliseert voor ons de Google Ads campagnes. De kosten per conversie zijn verlaagd, waar het conversie percentage is gestegen. Verder betalen we nu minder kosten per klik en is de kwaliteitsscore verbeterd. We worden middels rapportages goed op de hoogte gehouden. Verder hebben zij het SEO verhaal ook opgepakt voor onze website, wat heeft geresulteerd in meer verkeer via Google.

20th Century Fox

Robin is a very hands on work oriented online professional.

Pytrik Zwaagstra | 20th Century Fox

With his problem solving attitude and his way of opportunity spotting chances within the online environment, I really can recommend him as a person and also as a professional to do business with!

Logo Fair Groep

SenS Marketing heeft hier volledig verandering in gebracht

B. Jüch | Fair Groep BV

Al enige tijd leeft er bij onze organisatie het gevoel dat we ons beter moeten profileren op internet. Dan heb ik het niet zozeer over onze internetsite, maar met name onze vindbaarheid op internet. Eerlijk gezegd had ik geen flauw benul van onze vindbaarheid wanneer een prospect op zoek is naar onze diensten, maar onze bedrijfsnaam niet kent. Ik heb nu het gevoel dat we in vertrouwde handen zijn van professionals die zich maximaal inzetten voor ons bedrijf terwijl wij ons bezig houden met ons eigen kernproces.

Vastgoed snel verkopen

Ze denken goed mee, leveren kwaliteit en kunnen snel schakelen. Mijn complimenten!

Marco Pel | Vastgoedsnelverkopen.nl

Het team van SenS Marketing heeft ons perfect geholpen met het bouwen van een mooie website en het implementeren van onze online marketing campagnes & nieuwsbrieven.

Logo Your Dental

De heren van S&S online marketing zijn uitstekend in hun werk.

Your Dental

De heren van S&S online marketing zijn uitstekend in hun werk. Je krijgt op maat werk en een persoonlijke behandeling. Als je je business een boost wil geven dan ben je bij hun aan het goede adres.