Online marketing

Website verkeer volgen middels remarketing

Remarketing van Google Ads maakt het mogelijk om bezoekers die je website al eens hebben bezocht gericht te bereiken. Dit is zelfs mogelijk tot op het niveau van specifieke pagina’s. Door middel van gerichte advertenties in het Google Display Netwerk kunnen deze bezoekers terug worden gehaald naar jouw website via de websites van anderen. Door een bezoeker relevante advertenties te tonen via het Google Display Netwerk kan deze worden geprikkeld om terug te keren naar jouw website. Bij een webshop is het ook mogelijk om recent bekeken producten te laten terugkomen met remarketing campagnes. SenS Online Solutions helpt je om deze campagnes zo efficiënt mogelijk op te zetten en te monitoren voor een maximaal resultaat. We vertellen je er graag meer over of neem direct contact op!

M Double You

De prestaties sinds het werken met deze partij zijn enorm verbeterd

Marco Verhoek | M Double You/MDY Corporate
SenS Online Solutions beheert en optimaliseert voor ons de Google Ads campagnes. De kosten per conversie zijn verlaagd, waar het conversie percentage is gestegen. Verder betalen we nu minder kosten per klik en is de kwaliteitsscore verbeterd. We worden middels rapportages goed op de hoogte gehouden. Verder hebben zij het SEO verhaal ook opgepakt voor onze website, wat heeft geresulteerd in meer verkeer via Google.
Lees meer
Stephan Jones LTD

SenS is directed by two entrepreneurial and enthusiastic guys that will deliver as promised.

Stephan Jones | Stephan Jones LTD
Robin and Joris, the owners, are creative and solution driven, not commercial focused. They will try to understand your needs and provide and implement solution at very reasonable fee. Good value for money.

WhatsApp Marketing

WhatsApp voor bedrijven biedt rijke mogelijkheden voor communicatie met consumenten. Waar communicatie via sms-berichten zijn beste tijd heeft gehad, wint WhatsApp steeds meer terrein om producten en diensten onder de aandacht te brengen. Zo kan tekst verreikt worden met (bewegend) beeld en geluid.

WhatsApp adverteren is naar verwachting in de toekomst mogelijk. Er wordt veel over gespeculeerd, maar waarschijnlijk moeten we nog even wachten op het model van Zuckerburg voor WhatsApp adverteren. WhatsApp wil in ieder geval graag mensen helpen met het communiceren met bedrijven, dat is duidelijk!

Ondanks het wachten op WhatsApp adverteren kunnen de eerste stappen naar WhatsApp voor bedrijven gezet worden. WhatsApp heeft rijke mogelijkheden voor communicatie die business-friendly is. Belangrijk om te onthouden; WhatsApp voor bedrijven is geen doel, maar een middel dat moet passen bij je bedrijf en de strategie. Een extra servicedienst voor je klanten.

Zakelijk inzetten

WhatsApp zakelijk inzetten brengt zo zijn voordelen met zich mee. Zo is de communicatie met je klanten persoonlijker en laagdrempeliger. Waarom? Dat lees je hieronder!

Snelle communicatie – Communiceren via WhatsApp is laagdrempelig en persoonlijk. Dagenlang wachten op een e-mail is verledentijd en ook in de wachtrij staan bij een telefonische hulplijn kan overgeslagen worden.

Gratis communiceren – WhatsApp maakt gebruik van de internetverbinding van je telefoon om gratis* berichten te versturen, waardoor sms-kosten vermeden kunnen worden. Ook de spraak- en video-oproepen zijn gratis* en kosten je geen belminuten. WhatsApp gebruikt voor de oproepen de internetverbinding van je telefoon.

Gesproken berichten voor een snelle groet of tekst die meer uitleg verdiend – Soms vraagt een geschreven bericht om meer uitleg en is een gesproken bericht veel handiger om even snel iets uit te leggen. Een video- of spraakoproep is tijdgebonden en een gesproken bericht kan de klant beluisteren wanneer hij of zij hier tijd voor heeft. Let op: gesproken berichten worden automatisch gedownload en dus direct verstuurd. Je kunt niet eerst even oefenen voordat je het bericht verstuurd!

De Voordelen

Veiligheid – De end-to-end encryptie waar WhatsApp gebruik van maakt, zorgt dat de communicatie via WhatsApp veilig kan plaatsvinden en niet terecht komt in verkeerde handen. Alleen de ontvanger en verzender kunnen de berichten lezen. Dit gebeurt allemaal automatisch en je hoeft er geen instellingen voor in te schakelen.

Gemakkelijk documenten versturen – Je kunt documenten versturen tot een grootte van 100 MB.

Chatten op het apparaat dat bij jouw behoeften past – WhatsApp is te downloaden op telefoon (Android, iPhone & Windows Phone) én desktop (Vanaf Mac OS X 10.9 & Windows PC). Er is één voorwaarde; WhatsApp moet geïnstalleerd zijn op je telefoon.

Groepchats – In een groepschat kunnen maximaal 256 mensen toegevoegd worden. Ideaal wanneer je foto’s of video’s wilt sturen naar aanleiding van een training of een cursus.

WhatsApp verzendlijst – Bereik een grote groepen met deze functie in WhatsApp. In een WhatsApp verzendlijst stuur je eenvoudig hetzelfde bericht naar meerdere personen tegelijk uit je contactlijst. Ook hier geld het maximale aantal deelnemers van 256.

“Voor een snelle groet is jouw stem soms het beste medium”

Gratis analyse.

Analyse binnen 8 uur ontvangen

Direct inzicht in de kansen van je website en campagnes

85% van de bedrijven hebben aantoonbaar positieve resultaten binnen een maand

  • Ik wil graag een analyse ontvangen voor:

Gerelateerd.

Menu