fbpx

Online marketing

Zoekmachine optimalisatie

Beter vindbaar zijn in de organische zoekresultaten? Met zoekmachine optimalisatie (SEO) is dit mogelijk. De organische zoekresultaten zijn de gratis zoekresultaten in Google en andere zoekmachines. Om hierin beter gevonden te worden in Google is het van belang om de website hiervoor te optimaliseren. Door te investeren in zoekmachine optimalisatie kun je beter gaan ranken en dus meer verkeer naar je website trekken.

Bij SenS Online Solutions ben je aan het juiste adres om je SEO uit te besteden. Onze specialisten hebben jarenlange ervaring met het beter vindbaar worden in Google. Zij helpen je dan ook graag met zoekmachine optimalisatie voor je website.

Wat is zoekmachine optimalisatie?

Voordat we precies ingaan op wat zoekmachine optimalisatie nou precies kan opleveren voor jouw website, gaan we eerst in op de volgende vraag: wat is zoekmachine optimalisatie? Bij SEO optimalisatie staat het volgende centraal: beter gevonden worden in Google en andere zoekmachines! Alles draait om als site beter vindbaar te worden in de organische zoekresultaten. Hier spelen drie pijlers een zeer grote rol: techniek, content en autoriteit. Wij zullen deze drie pijlers hieronder verder toelichten. Eerst zullen we iets dieper ingaan op SEO en de betekenis ervan.

SEO optimalisatie

Door middel van zoekmachine optimalisatie is het mogelijk om hoger te scoren in de gratis zoekresultaten van Google en andere zoekmachines. Diverse onderzoeken laten namelijk zien dat een overgroot deel van het aantal mensen nooit naar de tweede pagina van Google gaan. Hoe hoger je site in de organische zoekresultaten scoort, des te meer bezoekers je website gaat trekken. Door middel van SEO optimalisatie is het dus mogelijk om hoger te scoren in de zoekresultaten, waardoor de kans op meer bezoekers aanzienlijk gaat toenemen. Een zeer groot voordeel van SEO optimalisatie is dat alle werkzaamheden niet verloren gaan indien je stopt met de activiteiten rondom SEO. Het blijft dus op de site staan. Nog een groot voordeel van SEO optimalisatie is dat het geen geld kost indien bezoekers klikken op de website.

Nu de betekenis van SEO iets duidelijker is, gaan we dieper in op de drie pijlers van SEO. We gaan eerst de technische optimalisatie bespreken.

 

Gratis analyse.

Groen vinkje

Analyse binnen 8 uur ontvangen

Groen vinkje

Direct inzicht in de kansen van je website en campagnes

Groen vinkje

85% van de bedrijven hebben aantoonbaar positieve resultaten binnen een maand

  • Ik wil graag een analyse ontvangen voor:

Technische optimalisatie

Bij het technische aspect van websites speelt onder andere de websitesnelheid en de structuur van de website een zeer belangrijke rol. Uiteraard zijn er nog veel andere zaken die een rol spelen bij het technische aspect van een website.  Het is van belang om dit op orde te hebben, omdat het een ranking factor is. Technische SEO optimalisatie kan als fundament van een goed vindbare site worden gezien, omdat het invloed heeft op de ranking van je site. Door middel van technische optimalisatie is het dus mogelijk om de ranking van de website te bevorderen. Als gerenommeerd SEO bureau weten wij als geen ander hoe we dit kunnen optimaliseren.

Content optimalisatie

Uiteraard is het van vitaal belang om over kwalitatieve content op je site te beschikken. De content moet aansluiten bij hetgeen waar bezoekers naar op zoek zijn, anders kunnen bezoekers ontevreden raken en zullen ze de site snel verlaten. Dit zorgt ervoor dat de bounce rate hoger wordt, wat uiteraard niet ten goede komt van de website. Zonder content is het vrijwel onmogelijk om goed te ranken in de zoekresultaten, aangezien bezoekers een bepaalde term (keyword) invoeren in de zoekmachines. Op het moment dat je website geen content heeft gaat het dan ook zeer lastig worden om hoog te ranken in de zoekresultaten. Bij zoekmachine optimalisatie speelt content dus een zeer grote rol. Gelukkig hebben wij als SEO bureau diverse tekstschrijvers in dienst. Dit staat garant voor kwalitatieve content!

Autoriteit

Autoriteit staat ook wel bekend als linkbuilding. Dit wordt opgebouwd door middel van zowel interne als externe links. Hoe meer relevante websites een link verwijzen naar jouw website, des te belangrijker jouw website wordt gezien door Google. Je bouwt dus als het ware autoriteit op. Het is zeer belangrijk om dit op een natuurlijke wijze te doen, aangezien Google je site anders een penalty kan opleggen. Wij hebben als SEO bureau ruime ervaring met het opbouwen van autoriteit voor onze klanten.

SEO uitbesteden aan SenS Online Solutions

SEO optimalisatie kan zeer lastig zijn, zeker indien je er geen kennis van hebt. Aan te raden is om SEO uit te besteden aan een SEO bureau. Tegenwoordig zijn er echter een heleboel SEO bureaus actief op de markt, waardoor het lastig kan zijn om een keuze te maken.

Wij raden het aan om altijd voor kwaliteit te gaan, aangezien je uiteraard wilt zorgen dat er resultaten worden behaald. Mocht je op zoek zijn naar een SEO bureau waar resultaten centraal staat, dan ben je bij SenS Online Solutions aan het juiste adres.

SenS Online Solutions staat namelijk een en al garant voor kwaliteit en resultaat. Wij zijn als SEO bureau uitermate geschikt om zoekmachine optimalisatie uit te voeren, aangezien wij jarenlange ervaring hebben op dit gebied. Nu kan elk bedrijf dit beloven, maar wij kunnen dit ook echt aantonen! Wij zijn namelijk als een van de eerste bedrijven in Nederland gekenmerkt door Google als Premier Partner. Dit is een bevestiging vanuit Google dat wij tot de top van de Nederlandse online marketing bureaus behoren.

Neem contact op met SenS Online Solutions!

Wil jij ook met je site beter gevonden worden in Google? Meer bezoekers naar je website trekken en ook meer conversies behalen? De eerste stap in een succesvolle SEO optimalisatie traject is in contact komen met onze experts! Je kunt ons bellen via +31 36 30 300 61. Liever contact per mail? Stuur dan een mail naar info@sensmarketing.nl.

Abbott Healthcare Products

They will listen to your demands and will give you good value for money.

Anneke Winsemius | Abbott Healthcare Products
If you need help in in online marketing support, SenS Online Solutions will serve your needs in a speedy and efficient manner.
Lees meer
Office Centre 30 jaar logo

Uitstekende partner die klantgericht meedenkt en altijd op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen.

Rogillo Brahm | Office centre
De afgelopen 2 jaar heb ik met plezier samen gewerkt met SenS marketing. Het is een jonge enthousiaste groep met veel expertise, drive en professionaliteit in huis. Ze denken altijd mee, werken snel en adequaat, zijn flexibel en (bijna) 24/7 bereikbaar om te helpen. Een uitstekende partner om mee samen te werken!

Gerelateerd.

Menu