Online marketing

Scoren in de organische zoekresultaten

Beter vindbaar zijn in de organische zoekresultaten? De organische zoekresultaten worden ook wel de gratis zoekresultaten genoemd. Om organisch beter te gaan ranken is het van belang om de website voor zoekmachines te optimaliseren. Door te investeren in de optimalisatie kun je op lange termijn meer verkeer naar je website halen. De belangrijkste elementen voor een organische betere vindbaarheid zijn: de techniek achter je website en de content (inhoud) van de website.

Wij, SenS Online Solutions, kunnen je helpen bij een betere organische ranking. Allereerst zullen we een analyse uitvoeren en  op basis van de analyse wordt een plan gemaakt en advies gegeven om zo de beste resultaten in de organische zoekresultaten te behalen. Meer weten? Neem dan contact op met een van onze experts!

Yalwa

SenS online solutions is een goede online marketing partner voor Yalwa

Yalwa
SenS online solutions Maakt op slimme wijze gebruik van de Yalwa Bedrijvengids door haar klanten te vermelden, zo worden zij beter gevonden in zoekmachines zoals Google.
Lees meer
Daxtrio.nl

Een absolute aanrader voor ieder modern bedrijf!

Ruben Scholte | Daxtrio.nl
Google, SEO, Linkbuiliding, Ads en ga maar verder. Welkom in de wereld die bekend staat om alles behalve transparant en meetbaar. Na meerdere slechte ervaringen toch door blijven zoeken naar een betrouwbaar bedrijf en via mijn netwerk bij SenS uitgekomen. Wat een professioneel en prettig bedrijf. Korte lijnen, altijd snel reactie met deskundig advies en ze laten zien dat je actief met je meedenken. Ze analyseren, adviseren en respecteren je mening en sturen altijd op output.

UW WEBSITE OPTIMALISEREN VOOR ZOEKMACHINES

Door zoekmachine optimalisatie ofwel search engine optimization (SEO) laten onze experts uw website zo hoog mogelijk scoren in de gratis zoekresultaten van Google. Onderzoeken wijzen namelijk uit dat er het meest geklikt wordt op websites die het hoogst in de zoekresultaten voorkomen. Het is zinvol om hier in te investeren. De website levert hierdoor een constante stroom van bezoekers op en omdat het gaat om gratis zoekresultaten, kosten de kliks u niets.

TECHNISCHE OPTIMALISATIE VOOR ZOEKMACHINES

Door de broncode, opbouw en interne linkstructuur uitvoerig te onderzoeken, bepalen we op welke punten uw website verbeterd kan worden. Wij kijken bijvoorbeeld naar het bounce percentage op een pagina, dit laat zien hoeveel mensen binnen komen op een pagina en direct weer weggaan. Ook kunnen wij door onderzoek aantonen op welke pagina’s geen bezoekers terecht komen. De resultaten leveren we u aan in een overzichtelijk rapport. U kunt hiermee uw partner voor de website aansturen. Uiteraard kunnen ook wij zorg dragen voor implementatie van alle verbeteringen.

OPTIMALISATIE VAN DE CONTENT

Ook de inhoudelijke informatie (content) van uw website kan geoptimaliseerd worden, ook wel content marketing genoemd. Gericht op zoekwoorden die uw doelgroep gebruikt passen we de teksten aan. Zodat de zoekwoorden of zoekwoordencombinaties op de juiste plekken in de tekst staan. Ook de teksten bij links, foto’s en video’s bekijken we op mogelijke verbeterpunten. We optimaliseren alle content voor zoekmachines. Dit levert extra bezoekers op voor langere tijd tegen eenmalige kosten. De optimalisatie vergt een eenmalige investering. U haalt het verkeer hierna uit de gratis zoekresultaten.

Gratis analyse.

Analyse binnen 8 uur ontvangen

Direct inzicht in de kansen van je website en campagnes

85% van de bedrijven hebben aantoonbaar positieve resultaten binnen een maand

  • Ik wil graag een analyse ontvangen voor:

Gerelateerd.

Menu