fbpx

Onderneming van het Jaar 2022

Eindelijk mogen we het van de daken schreeuwen, SenS Online Solutions is uitgeroepen tot Onderneming van het Jaar 2022, de hoogste onderscheiding binnen het Almeerse bedrijfsleven. Hiermee volgen wij Breedveld en Schroder, zij waren de trotse winnaar van 2021. Elk jaar nomineert de gemeente Almere ondernemingen in hun stad op basis van een aantal criteria. Denk hierbij aan zaken als inzet voor de stad, MVO, groei en omzet en internationale allure.

Een zakelijke en duurzame connectie met Almere

SenS Online Solutions is uitgeroepen tot onderneming van het jaar 2022 door de gemeente Almere. De prijs, een uniek kunstwerk van MALproduct bedacht en ontwikkeld door Wanda Entjes en een prachtige bos bloemen, werd eind 2021 overhandigd aan de gebroeders Robin en Marcel Sluijter door wethouder van economische zaken Maaike Veeningen. Hiermee is het Almeerse online marketing bureau, SenS Online Solutions, de trotse opvolger van Breedveld & Schröder.

Elk jaar nomineert de gemeente Almere ondernemingen in hun stad op basis van een aantal criteria. Denk hierbij aan zaken als inzet voor de stad, MVO, groei en omzet en internationale allure. Op basis van de beoordeling van een vakjury en online stemmingen werd de uiteindelijke winnaar gekozen. De uiteindelijke strijd wie zich een jaar lang onderneming van het jaar mag noemen ging tussen Travel Health Group (bekend van Care Plus) en SenS Online Solutions (full service online marketing bureau). Met maar liefst 75% van de stemmen en de beoordeling van de vakjury onder leiding van Maaike Veeningen (wethouder van economische zaken bij de gemeente Almere) wist SenS Online Solutions de titel binnen te slepen.

Ondanks dat het online marketing bureau geboren en getogen is in Almere, miste de zakelijke en duurzame connectie met de stad. Vijf jaar geleden is bewust de keuze gemaakt op lokaal gebied. Het bedrijf verbond zich aan de businessclub van Almere City om een betere connectie met de stad te krijgen. Dit bleek een schot in de roos, want het klantenbestand uit Almere groeide hierdoor enorm en middels de MVO projecten van de club werd er ook wat terug gedaan door de onderneming voor de stad Almere.

Robin Sluijter over de prijs van onderneming van het jaar:

“Wij zijn onwijs trots op het feit dat wij door de gemeente Almere, vakjury en stemmerss zijn uitgeroepen tot onderneming van het jaar 2022. Deze prijs en onderscheiding is niet alleen een mooie prijs voor het bedrijf zelf, maar ook voor alle medewerkers die zich dag in dag uit inzetten voor ons en onze klanten. Middels deze weg willen we iedereen bedanken voor hun support van de afgelopen jaren en iedereen die op ons heeft gestemd en zelfs hun netwerk hebben aangespoord om op ons te stemmen! Bedankt voor alle steun, berichten en geschenken. Wij gaan met een goed gevoel het nieuwe jaar in en staan net als 2021 weer klaar voor iedereen.”

Marcel Sluijter:

“Het nieuwe jaar het wat mij betreft niet beter kunnen beginnen dan met de titel van onderneming van het jaar. Het bedrijf wat mijn broer Robin Sluijter en Joris Stigters hebben opgericht in 2008, is uitgeroepen tot onderneming van het jaar! Sinds 2010 ben ik erbij gekomen en heb ik het bedrijf zien en helpen groeien van de keukentafel tot het bedrijf wat er nu staat. Het is overweldigend om te zien hoeveel mensen op ons gestemd hebben, hoeveel mooie berichten en cadeaus we hebben mogen ontvangen. Mijn dank gaat uit naar alle collega’s, partners, relaties en familie die ons een warm hart toe dragen en zich op welke manier dan ook zich inzetten voor SenS Online Solutions”

Menu