fbpx

Online marketing

Wat is Linkbuilding?

Linkbuilding (linkopbouw) is het generen van links vanaf externe webpagina’s. Deze links worden ook wel backlinks of inlinks genoemd. Het doel van Linkbuilding is je website beter vindbaar maken door autoriteit op te bouwen. Wanneer een website een link vanaf een andere website krijgt, ziet een zoekmachine dit als een aanbeveling en dus als kwaliteit. Veel specialisten op het gebied van online marketing zijn het er over eens dat 60% van uw pagerank afhangt van Linkbuilding. Echter, Linkbuilding op de juiste manier is niet eenvoudig en zeer tijdrovend.

SenS Online Solutions beschikt over diverse Linkbuilding specialisten die ervoor kunnen zorgen dat je website over een goed Linkbuildprofiel beschikt. Om ervoor te zorgen dat je website beter vindbaar wordt in de organische zoekresultaten. Wil je meer weten over de mogelijkheden? Bespreek deze dan met een van onze experts!

Een goede linkbuilding strategie in SEO

Wij hopen dat het bovenstaande stukje een duidelijk antwoord heeft gegeven op de vraag ‘wat is linkbuilding?’. Mocht het zo zijn dat het nog niet helemaal duidelijk is, dan raden wij het aan om snel verder te lezen! Wij gaan hier namelijk verder toelichten wat linkbuilding precies is en waarom dit belangrijk is voor iedere site.

Linkbuilding, ook wel beter bekend als autoriteit, is een van de drie pijlers van SEO. Dit houdt in dat het een zeer grote rol speelt in de ranking van je site in de organische zoekresultaten. De autoriteitswaarde is vooral afhankelijk van interne en externe links.

Hierbij gaat het echter niet per se om de hoeveelheid links naar je website, maar meer om de relevantie. Op het moment dat je een heleboel links naar je website hebt welke totaal niks met het onderwerp van je site te maken heeft, kan dit als spam worden gezien door Google. Bovendien moet een linkbuildprofiel ook divers zijn, wat inhoudt dat er verschillende soorten links naar je site dienen te linken. Dit zorgt namelijk voor een natuurlijk profiel. Bij een linkbuilding strategie is het belangrijk om alvast te weten welke pagina’s je wilt gaan boosten. Hierbij spelen zoektermen (anchors) ook een belangrijke rol. Deze zoektermen bevatten dan een link naar de desbetreffende pagina van je site.

Linkbuilding uitbesteden

Indien je linkbuilding wilt uitbesteden ben je bij SenS Online Solutions aan het juiste adres. Wij hebben als linkbuilding bureau namelijk diverse linkbuilding specialisten in dienst die jarenlang ervaring hebben op dit vakgebied. Wij kunnen voor een natuurlijk en relevant linkbuildprofiel zorgen. Dit is van belang, aangezien Google penalty’s (boetes) oplegt aan sites met een onnatuurlijk backlinkprofel. Dit heeft uiteraard erg veel negatieve gevolgen voor je site. Wil je voor zekerheid en kwaliteit gaan? Dan is linkbuilding uitbesteden aan onze specialisten in dat geval de juiste beslissing. Wij gaan als linkbuilding bureau altijd gedegen en efficiënt te werk.

 

Gratis analyse.

Groen vinkje

Analyse binnen 8 uur ontvangen

Groen vinkje

Direct inzicht in de kansen van je website en campagnes

Groen vinkje

85% van de bedrijven hebben aantoonbaar positieve resultaten binnen een maand

  • Ik wil graag een analyse ontvangen voor:

Analyse voor linkbuilding

Voordat wij aan de slag gaan met het vormen van een linkbuilding strategie, gaan wij eerst enkele analyses uitvoeren. Zo kijken wij onder andere naar de huidige links en de autoriteitswaarde van dit moment. Op basis hiervan kan in kaart worden gebracht welke pagina’s de meeste aandacht verdienen. Uiteraard gaat alles in samenspraak met de klant.

Hoge autoriteitsscore? Neem contact op met SenS Online Solutions!

Wil jij ook een hogere autoriteitsscore met je site behalen en dus hoger ranken in de organische zoekresultaten? Kom dan nu in actie! Eerste stap in een succesvol linkprofiel is contact opnemen met de linkbuilding specialisten van SenS Online Solutions. Ook voor vragen of opmerkingen staan onze medewerkers voor je paraat. Je kunt ons bellen via +31 36 30 300 61. Heb je liever contact per mail? Stuur dan een mail naar info@sensmarketing.nl. Schroom niet om contact op te nemen!

Logo Fin Match Bedrijfsfinancieringen

Door SENS Online Marketing hebben wij overzicht betreft onze marketingstrategie

Richard Treffers | FIN-MATCH.NL
Voor ons nieuwe bedrijf Fin-Match waren wij op zoek naar een online marketingbureau die onze website kon bouwen maar ook mee denkt met een online marketingstrategie. Na gesprekken met drie verschillende online marketingbureaus hebben wij door hun snelle, professionele en oplossingsgericht handelen gekozen voor SENS Online Marketing. Wij zijn super blij met het resultaat, zie de website van Fin-Match.nl.
Lees meer
Vastgoed snel verkopen

Ze denken goed mee, leveren kwaliteit en kunnen snel schakelen. Mijn complimenten!

Marco Pel | Vastgoedsnelverkopen.nl
Het team van SenS Marketing heeft ons perfect geholpen met het bouwen van een mooie website en het implementeren van onze online marketing campagnes & nieuwsbrieven.

Gerelateerd.

Menu