Je eigen bestelsite of shop met click en collect.

Met de huidige maatregelen is het mogelijk om als winkelier open te zijn via een Click en Collect oplossing. Dit betekent dat de producten online besteld moeten worden, welke vervolgens opgehaald mogen worden in de winkel.

Als online bureau willen we graag ons steentje bijdragen voor de retail en horeca die momenteel zo hard getroffen wordt. Vandaar dat we voor alle retailers in Nederland een Click en Collect webshop of bestelsite kunnen realiseren tegen kostprijs, om de ondernemers toch te helpen met het verkopen van de voorraad en de huidige klanten kunnen blijven bedienen.

Omdat we weten dat snelheid erg belangrijk is in deze situatie, hebben we ons team ingericht binnen een dag de website live te krijgen. En omdat de retail ondernemers al zo hard geraakt worden, bieden we deze oplossing aan voor zeer gereduceerde tarieven die aan kunnen passen aan de wensen van u als ondernemer.

Wat kun je verwachten?

Een eigen webshop of bestelsite live binnen een dag.

Wanneer er al een website is, dan kunnen we onze click en collect oplossing in de meeste gevallen binnen de huidige site integreren. Ook dit kan binnen een dag!

Een duidelijke homepagina met daarin directe doorklik mogelijkheden naar de producten of belangrijkste categorieën.

Een eenvoudige beheeromgeving voor het toevoegen/wijzigen van producten, beheer van bestellingen en administratie.

Mogelijkheid voor de klant om een afhaalmoment te plannen.

Over ons pagina, een stukje over de winkel en de openings- en afhaaltijden

Mogelijkheid om online, per telefoon of email te bestellen. We zorgen er ook voor dat klanten online kunnen betalen via de belangrijkste betaalmethodes.

Contactpagina + integratie met Google Maps voor optimale zichtbaarheid.

Help mij met een click en collect oplossing.

Een greep uit onze tevreden klanten

We doen elke dag ons best om onze klanten zo proactief en transparant mogelijk te helpen. Of we nou een nieuwe website bouwen voor een multinational, of een lokale zoekmachine campagne opzetten. Elke klant is bij ons uniek en krijgt dezelfde persoonlijke aandacht!

In samenwerking met S&S Online Solutions hebben wij binnen een kleine twee maanden de volledig nieuwe website van De Arend gelanceerd.

Bjorn Blakenburg | De Arend

Wij zijn erg tevreden met het eindresultaat en de manier waarop SenS te werk is gegaan. Robin Sluijter schakelt snel en komt zijn beloftes na. Richting de deadline heeft SenS adequaat gehandeld en ervoor gezorgd dat ook de laatste wensen doorgevoerd konden worden.

SenS is een partij waarop je kan bouwen!

Met vriendelijke groet,
Bjorn Blakenburg

SenS heeft met succes onze nieuwe webshop opgeleverd conform het design dat wij samen voor ogen hadden.

Laurens Zandbergen | The Meatlovers

Voor een internationaal bedrijf met vele merken en private-labels valt online-marketing niet weg te denken. SenS is onze vaste partner omtrent alles wat met online te maken heeft. Initiatieven, integriteit, korte lijnen, snel schakelen en een ijzer sterke communicatie, iets wat je tegenwoordig niet vaak tegenkomt!

Uitstekende partner die klantgericht meedenkt en altijd op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen.

Rogillo Brahm | Office centre

De afgelopen 2 jaar heb ik met plezier samen gewerkt met SenS marketing. Het is een jonge enthousiaste groep met veel expertise, drive en professionaliteit in huis. Ze denken altijd mee, werken snel en adequaat, zijn flexibel en (bijna) 24/7 bereikbaar om te helpen. Een uitstekende partner om mee samen te werken!

Wij zijn zeer tevreden met de werkwijze.

Cyrus Truijens | ABC-Display

Zij hebben zorg gedragen voor een hogere conversie van onze advertenties en werken snel en adequaat

Menu