Je eigen bestelsite of shop met click en collect.

Met de huidige maatregelen is het mogelijk om als winkelier open te zijn via een Click en Collect oplossing. Dit betekent dat de producten online besteld moeten worden, welke vervolgens opgehaald mogen worden in de winkel.

Als online bureau willen we graag ons steentje bijdragen voor de retail en horeca die momenteel zo hard getroffen wordt. Vandaar dat we voor alle retailers in Nederland een Click en Collect webshop of bestelsite kunnen realiseren tegen kostprijs, om de ondernemers toch te helpen met het verkopen van de voorraad en de huidige klanten kunnen blijven bedienen.

Omdat we weten dat snelheid erg belangrijk is in deze situatie, hebben we ons team ingericht binnen een dag de website live te krijgen. En omdat de retail ondernemers al zo hard geraakt worden, bieden we deze oplossing aan voor zeer gereduceerde tarieven die aan kunnen passen aan de wensen van u als ondernemer.

Wat kun je verwachten?

Een eigen webshop of bestelsite live binnen een dag.

Wanneer er al een website is, dan kunnen we onze click en collect oplossing in de meeste gevallen binnen de huidige site integreren. Ook dit kan binnen een dag!

Een duidelijke homepagina met daarin directe doorklik mogelijkheden naar de producten of belangrijkste categorieën.

Een eenvoudige beheeromgeving voor het toevoegen/wijzigen van producten, beheer van bestellingen en administratie.

Mogelijkheid voor de klant om een afhaalmoment te plannen.

Over ons pagina, een stukje over de winkel en de openings- en afhaaltijden

Mogelijkheid om online, per telefoon of email te bestellen. We zorgen er ook voor dat klanten online kunnen betalen via de belangrijkste betaalmethodes.

Contactpagina + integratie met Google Maps voor optimale zichtbaarheid.

Help mij met een click en collect oplossing.

Een greep uit onze tevreden klanten

We doen elke dag ons best om onze klanten zo proactief en transparant mogelijk te helpen. Of we nou een nieuwe website bouwen voor een multinational, of een lokale zoekmachine campagne opzetten. Elke klant is bij ons uniek en krijgt dezelfde persoonlijke aandacht!

Alles tot volle tevredenheid, dat mag duidelijk zijn!

Han van der Lans, Stichting Open Monumentendag Bronckhorst

Als een van de eerste klanten van SenS heb ik het bedrijf zien uitgroeien tot een professionele groep mensen die met veel enthousiasme hun werk doen.
Inmiddels heeft SenS drie websites voor ons gebouwd en in beheer genomen: een zakelijke, een privé en een gemeentelijke website.
Ook de B2B marketing wordt door SenS uitgevoerd, alles tot volle tevredenheid, dat mag duidelijk zijn!

We gaan nu beginnen aan een vierde website voor een bevriende relatie, het is telkens weer leuk om met SenS zaken te doen.

De communicatie en de resultaten zijn de punten waarin zij er echt uit springen!

Ben Riezouw | Proefschriftmaken

SenS heeft onze website gebouwd en heeft direct rekening gehouden met de juiste settings voor optimale resultaten in SEO. Ook maken wij samen de teksten zodat deze daadwerkelijk beschrijven wat wij doen maar ook maximaal resultaat geven qua vindbaarheid. Ik ben erg blij met mijn keuze voor SenS. De communicatie en de resultaten zijn de punten waarin zij er echt uit springen!

Zeer goed en eerlijk marketing bureau

Aziz Benaya | AB Raamdecoratie

Zeer goed en eerlijk marketing bureau, denken goed met je mee en komen met eerlijke feedback om je te helpen te realiseren wat je wilt. Weten, uit jaren ervaring, wat je wel en niet zou moeten doen binnen deze branche. Hebben voor ons een webshop gebouwd, volgens de afgesproken afspraken en zijn ook nog eens zeer betrokken tijdens het hele proces en, zeker niet onbelangrijk, hanteren betaalbare prijzen. Een echte aanrader!!! Bedankt dames en heren van SENS-ONLINE!!!
Mijn extra dank gaat uit naar: Jeffrey, Pelle & Robin.

SenS is professioneel, communiceert goed en hebben een kundig team.

Herbert Verweij | Wallfish

Weer terug bij SENS!

We zijn met Artcoustiq/Wallfish weer terug bij SenS en we hebben er zin in! Na enkele maanden bij SenS te hebben gezeten bij de start van ons bedrijf, hebben we ons door mooie verhalen laten verleiden door concurrerende partijen via bekenden van ons om destijds Sens te verlaten. Dit was een hele grote fout, omdat deze partijen de verwachtingen totaal niet waar hebben gemaakt. Nu zijn we weer terug en gaan we met het volste vertrouwen de samenwerking weer oppakken. SenS is professioneel, communiceert goed en hebben een kundig team.

Menu