Je eigen bestelsite of shop met click en collect.

Met de huidige maatregelen is het mogelijk om als winkelier open te zijn via een Click en Collect oplossing. Dit betekent dat de producten online besteld moeten worden, welke vervolgens opgehaald mogen worden in de winkel.

Als online bureau willen we graag ons steentje bijdragen voor de retail en horeca die momenteel zo hard getroffen wordt. Vandaar dat we voor alle retailers in Nederland een Click en Collect webshop of bestelsite kunnen realiseren tegen kostprijs, om de ondernemers toch te helpen met het verkopen van de voorraad en de huidige klanten kunnen blijven bedienen.

Omdat we weten dat snelheid erg belangrijk is in deze situatie, hebben we ons team ingericht binnen een dag de website live te krijgen. En omdat de retail ondernemers al zo hard geraakt worden, bieden we deze oplossing aan voor zeer gereduceerde tarieven die aan kunnen passen aan de wensen van u als ondernemer.

Wat kun je verwachten?

Groen vinkje

Een eigen webshop of bestelsite live binnen een dag.

Groen vinkje

Wanneer er al een website is, dan kunnen we onze click en collect oplossing in de meeste gevallen binnen de huidige site integreren. Ook dit kan binnen een dag!

Groen vinkje

Een duidelijke homepagina met daarin directe doorklik mogelijkheden naar de producten of belangrijkste categorieën.

Groen vinkje

Een eenvoudige beheeromgeving voor het toevoegen/wijzigen van producten, beheer van bestellingen en administratie.

Groen vinkje

Mogelijkheid voor de klant om een afhaalmoment te plannen.

Groen vinkje

Over ons pagina, een stukje over de winkel en de openings- en afhaaltijden

Groen vinkje

Mogelijkheid om online, per telefoon of email te bestellen. We zorgen er ook voor dat klanten online kunnen betalen via de belangrijkste betaalmethodes.

Groen vinkje

Contactpagina + integratie met Google Maps voor optimale zichtbaarheid.

Help mij met een click en collect oplossing.

Een greep uit onze tevreden klanten

We doen elke dag ons best om onze klanten zo proactief en transparant mogelijk te helpen. Of we nou een nieuwe website bouwen voor een multinational, of een lokale zoekmachine campagne opzetten. Elke klant is bij ons uniek en krijgt dezelfde persoonlijke aandacht!

Wij hebben zeer goede resultaten weten te bereiken met een niet al te groot budget!

Newborn Spa

Fijne ervaring met SenS online Solutions vanaf het eerste contactmoment. Bij gebrek aan kennis nemen ze ook echt de tijd dit uit te leggen. Ook werd niks zonder overleg doorgevoerd, en eventuele aanpassingen waren direct met 1 telefoontje geregeld.
Ook hebben wij zeer goede resultaten weten te bereiken met een niet al te groot budget!

Eindelijk helderheid in de jungle die internet heet!

Aziz el Morabit - Sharp Business Point

Uitstekende ervaring met dit bedrijf. Voor mij is online marketing en google een moeilijke materie. Maar dit bedrijf wist mij in simpele taal uit te leggen wat ze gingen en doen en welk effect dat zou sorteren! Eindelijk helderheid in de jungle die internet heet!

Wij raden dit bedrijf aan bij iedereen die online iets wilt gaan doen.

Jordy Hilt - Hilt Events

SenS Online Solutions heeft ons meerdere keren ondersteund met het maken van onze website, ook geven ze tips hoe wij zaken zoals content beter kunnen gebruiken. Het contact is zeer laagdrempelig, dit zorgt vanaf het eerste moment voor een fijne werksfeer. De twee broers Robin en Marcel zijn zeer professioneel, en fijne personen om mee samen te werken. Wij raden dit bedrijf aan bij iedereen die online iets wilt gaan doen.

Ze bieden altijd hulp

Kim Overgaag

Ze bieden altijd hulp als je er zelf niet uitkomt…wat best vaak is in mijn geval;-)!