Branches

Online marketing voor ZZP'ers en kleine bedrijven

Online marketing is bijna niet meer weg te denken uit een effectieve marketingstrategie. Zelfs voor de kleinere ondernemer of ZZP’er loont investeren in online marketing wel degelijk. Door gerichte campagnes kan je met online marketing voor ZZP’ers en kleine bedrijven een relatief groot bereik realiseren waar nieuwe business uitkomt. Zo neemt niet alleen je naamsbekendheid toe, maar ook je omzet en blijf je groeien als bedrijf.

SenS Online Solutions is er voor elke ondernemer, klein en groot. Wij gaan dan ook graag het gesprek met je aan om te kijken hoe we jouw business kunnen laten groeien door middel van gerichte online marketingacties. Neem nu contact op via onderstaande button!

Online marketing bied kansen voor ZZP’ers en kleine bedrijven

Als ZZP’er of klein bedrijf is het zeker belangrijk om online een goede basis te vormen. De online marketing is tegenwoordig niet meer weg te denken uit jouw bedrijfsvoering. Opdrachtgevers huren jou als ZZP’er in vanwege je uitgebreide expertise maar ook vanwege je persoonlijke kijk op het vak. Dat is immers een van de redenen waarom je hiervoor hebt gekozen! Besteed hier dan ook zeker aandacht aan wanneer je online marketing gaat inzetten.

Voor het verkrijgen van nieuwe klanten is het als ZZP’er of klein bedrijf essentieel om online een duidelijk beeld te schetsen van wie jij bent als bedrijf en als persoon. Geef ook duidelijk aan wat jij kan betekenen voor je klant. Stel belangrijke doelen en bepaal een eenduidige visie. Waar ga je je op richten? Wil je vooral lokaal scoren of kies je voor een groter bereik? Hoe dan ook, het is cruciaal om in de tijd van nu ook online goed vindbaar te zijn. Maak handig gebruik van social media zoals Instagram en Facebook. Naast nieuwe klanten is het ook zeker belangrijk om te investeren in bestaande klanten. Pak dit ook zeker mee in je online marketingstrategie.

Zo regeer jij online als ZZP’er of klein bedrijf

Wij kunnen ons voorstellen dat het belangrijk is voor een klein bedrijf of ZZP’er om de marketingkosten zo laag mogelijk te houden. Dit kan door gebruik te maken van online marketing! Je bepaalt hierin zelf hoe klein of groot je budget is. En het mooie daarvan? Tegen een klein budget kan er al een bult geregeld worden! Waar een advertentie in de lokale krant veel kosten met zich meebrengt glimlacht de online wereld je wél tegemoet. Het bied een snelle, voordelige weg naar meer naamsbekendheid en conversies.

Door actief jouw website bij te houden en de gebruiksvriendelijkheid te optimaliseren zorg je ervoor dat klanten blijven. Wanneer je een gericht doel hebt bepaald ken je je doelgroep als de beste en kun je online scoren! Maak hier zeker actief gebruik van door social media in te zetten. Je kunt hier bijvoorbeeld doeltreffende (lokale) acties mee opzetten en aanbiedingen delen met een hashtag om meer conversies te genereren. Gebruik jouw expertise in het vak en combineer dit in een online post met duidelijke foto’s en video’s. Interactie met een product of service zorgt voor affiniteit en dit werkt voor iedereen!

 

Benieuwd naar ons advies? Maak een afspraak met onze specialisten!

Wij willen jou als ZZP’er of eigenaar van een klein bedrijf graag adviseren in online marketing. Heb je specifieke wensen of bijzonderheden? Wij denken graag mee zodat we jouw bedrijf een online boost kunnen geven. Neem telefonisch contact op: 036-3030061, of mail naar info@sensmarketing.nl.

Gratis analyse.

Analyse binnen 8 uur ontvangen

Direct inzicht in de kansen van je website en campagnes

85% van de bedrijven hebben aantoonbaar positieve resultaten binnen een maand

  • Ik wil graag een analyse ontvangen voor:
Vastgoed snel verkopen

Ze denken goed mee, leveren kwaliteit en kunnen snel schakelen. Mijn complimenten!

Marco Pel | Vastgoedsnelverkopen.nl
Het team van SenS Marketing heeft ons perfect geholpen met het bouwen van een mooie website en het implementeren van onze online marketing campagnes & nieuwsbrieven.
Lees meer
M Double You

De prestaties sinds het werken met deze partij zijn enorm verbeterd

Marco Verhoek | M Double You/MDY Corporate
SenS Online Solutions beheert en optimaliseert voor ons de Google Ads campagnes. De kosten per conversie zijn verlaagd, waar het conversie percentage is gestegen. Verder betalen we nu minder kosten per klik en is de kwaliteitsscore verbeterd. We worden middels rapportages goed op de hoogte gehouden. Verder hebben zij het SEO verhaal ook opgepakt voor onze website, wat heeft geresulteerd in meer verkeer via Google.

Gerelateerd.

online adverteren
Online marketing
Online marketing optimalisatie
Online marketing
Online marketing optimalisatie
Webdevelopment
Menu