fbpx

Dit zijn wij

Full Service Online Marketing

Wij geloven dat bedrijven meer succes online kunnen hebben door onze
hands-on, flexibele, resultaatgerichte en passie voor online marketing.

Elke dag is ons team van professionals op een transparant en proactieve manier bezig om bedrijven te helpen het maximale uit online te halen. Met onze betrokken, heldere en samenwerkende aanpak is voor ons geen bedrijf te groot of te klein. Voor elke situatie hebben we een oplossing en het is ons doel om samen met onze klanten het maximale resultaat te boeken.

“High Potential Agency uit Nederland”

SenS Online Solutions is de afgelopen jaren behoorlijk gegroeid en blijft constant doorontwikkelen met het aanbieden van een complete full service internet dienst. Dit is gelukkig niet onopgemerkt gebleven. Recentelijk is SenS Online Solutions, als Google certified Partner, geselecteerd door Google als “high potential agency uit Nederland”. Dit heeft te maken met de snelheid waarin we groeien, de kwaliteit die we afleveren en hoe we met de klanten omgaan. De selectie betekende een deelname aan het Google Partners Business Coaching Program. Dit programma bestaat uit een gestructureerd leerproces en is gecreëerd om bedrijven met een hoge potentie voor huidige en toekomstige markten, te helpen met de groei van hun business.

Een succesvolle afronding

Met trots vermelden wij van SenS Online Solutions, dat het Google Business Coaching Program, succesvol door ons is afgerond. De opgedane informatie en kennis zal gebruikt worden om de klanten beter van dienst te zijn en ons bedrijf verder te ontwikkelen. Complimenten naar Google en de coach Tjerk Lerou voor de leerzame sessies, individuele coaching gesprekken en de hands on methodiek die werd toegepast.
Het programma stelt ons in staat om de volgende groei van het bedrijf te maken, waar we met veel plezier naar uit kijken.

Bel/mail ons!

Wij zijn (bijna) altijd bereikbaar! Via de telefoon op werkdagen van 09.00 t/m 18.00 en via de mail 24/7.

Contact opnemen

Menu