fbpx

Online marketing

Adverteren met Google Ads

Je doelgroep effectief en gericht bereiken? Met adverteren via Google Ads is dit mogelijk. Hiermee haal je door middel van betaalde zoekresultaten gericht verkeer naar je website. Het mooie hiervan is dat je bezoekers naar je website krijgt die al op zoek zijn naar jouw producten of diensten! Zo schiet je niet met hagel, maar krijg je gericht en kwalitatief verkeer naar je website.

SenS Online Solutions helpt je als Google Ads Certified Partner graag met het opzetten, inrichten, monitoren en natuurlijk optimaliseren van advertentiecampagnes. Hiermee realiseren wij kostenefficiënte en effectieve Google Ads campagnes. Daarnaast heb je met onze gratis Google Ads Quickscan direct inzicht of je nog meer uit jouw campagnes kan halen. Meer weten? Onze experts spreken graag de mogelijkheden met je door!

Google AdWords

Google Ads is van kritiek belang voor vrijwel iedere marketing strategie. Dit komt omdat potentiele klanten vrijwel allemaal online te vinden zijn en zich dus ook via het internet oriënteren op een aankoop. Op het moment dat jij niet met zoektermen zichtbaar bent voor deze consumenten loop je een heleboel conversies mis. Het is dus van belang om met de juiste zoekwoorden te verschijnen als bezoekers hiernaar op zoek zijn. Als jouw bedrijf bij de Google advertenties staat, dan is er een zeer grote kans dat er ook een conversie gaat plaatsvinden. Google Ads komen rechts, bovenaan of onderaan de pagina te staan. Hierdoor is er een zeer grote kans dat bezoekers op de advertenties drukken indien ze geïnteresseerd zijn, omdat het goed zichtbaar is. Verder geeft Google Ads 24 uur per dag inzicht in de resultaten van de campagne en is vrijwel alles meetbaar. Hierdoor is het mogelijk om direct in te grijpen mocht het nodig zijn. Het adverteren op Google heeft dus enorm veel voordelen te bieden voor vrijwel ieder bedrijf.

Google Ads uitbesteden

Voor succesvolle Google Ads campagnes raden wij het sterk aan om dit uit te besteden aan specialisten die hier ervaring mee hebben. Dit komt omdat er veel kennis omtrent Google Ads vereist is om te willen slagen met een Google Ads campagne. Als je dit zelf gaat uitvoeren ga je vrij snel merken dat het erg veel tijd in beslag neemt en een frustrerend proces kan zijn. Dit komt doordat er erg veel komt kijken bij het opzetten van Google advertenties. Het beste is dus om Google Ads uit te besteden aan een online marketing bureau die hier gespecialiseerd in is. Sens Online Solutions is een perfect voorbeeld van een gespecialiseerd online marketing bedrijf!

Wij hebben diverse specialisten in dienst op het gebied van Google advertenties. Zij kunnen ervoor zorgen dat er relevant verkeer wordt binnengehaald op geoptimaliseerde landingpagina’s. Mocht je dus de conversies van je site willen laten toenemen, dan ben je bij SenS Online Solutions aan het juiste adres!

Gratis analyse.

Groen vinkje

Analyse binnen 8 uur ontvangen

Groen vinkje

Direct inzicht in de kansen van je website en campagnes

Groen vinkje

85% van de bedrijven hebben aantoonbaar positieve resultaten binnen een maand

  • Ik wil graag een analyse ontvangen voor:

Wij werken op een transparante manier en hanteren korte communicatielijnen. Bovendien zijn wij een Google Premier Partner, wat inhoudt dat wij tot de top van Nederlandse online marketing behoren. Hierdoor kunnen wij garanderen dat wij kwalitatief werk leveren en dat onze Google Ads campagnes een hoge ROI opleveren. The key to success? Sens Online Solutions!

Een succesvolle Google Ads campagne opzetten? Neem contact op met SenS Online Solutions!

Wil jij ook meer conversies behalen? Sens Online Solutions helpt je hier graag bij! Neem nu direct contact met ons op om een gratis scan te ontvangen. Heb je nog vragen of opmerkingen? Dan is het uiteraard ook mogelijk om contact op te nemen. Je kunt ons via de mail bereiken via info@sensmarketing.nl. Heb je liever contact per telefoon? Bel dan naar +31 36 30 300 61. Twijfel niet om contact met ons op te nemen!

Bestel-Verf.nl

De samenwerking met SenS Online Solutions ervaren wij als zeer positief en hopen dan ook nog jaren gebruik te maken van hun diensten.

Roy Alson | Bestel-Verf.nl
Zeer positieve samenwerking. Na enkele jaren bij een grote partij te hebben gezeten, die onze online advertenties aanmaakte en beheerden zijn wij via onze webdesigner in contact gekomen met SenS Online Solutions. Het voordeel ten opzichten van onze vorige partij is dat de lijnen kort zijn bij SenS Online Solutions en dat de uitleg over het plan van aanpak duidelijk en overzichtelijk is. Zo werd onze Ads campagne nagekeken en werden niet relevante advertenties en zoekwoorden verwijderd en nieuwe advertenties en zoekwoorden toegevoegd. Onze website bestel-verf.nl werd ook weer eens kritisch bekeken en kleine aanpassingen werden doorgevoerd.
Lees meer
Pallas Athene logo Almere

Creatief en pro-actief zorgt voor succes!

Wally | Pallas Athene
SenS heeft mij geholpen om mijn idee meer volume en kleur te geven ! En ze ontwerpen ook mooie afbeeldingen en foto’s die bij je tekst passen Ze hebben mij geholpen om de Greekdrive.nl op te zetten en het is een groot succes geworden . Met de juiste mensen zoals SenS marketing komt je bedrijf goed uit de verf.

Gerelateerd.

Menu