Online marketing

Waarde creëren voor je doelgroep door content marketing

Content is een belangrijk begrip binnen de online marketing en omschrijft diverse werkzaamheden als het schrijven van : persberichten, nieuwsartikelen en SEO-teksten. Door middel van content marketing kan relevante en waardevolle informatie gemaakt worden die aansluit op de behoeften van je doelgroep. Voor content marketing wordt er een strategie ontwikkeld die ervoor zorgt dat er gefocust wordt op de juiste doelgroep waardoor je meer prospects kunt bereiken en klanten kunt gaan werven.

SenS Online Solutions helpt je graag met het bedenken/maken van de strategie en het schrijven van de content. Heb je speciale wensen met betrekking tot de schrijfwijze, geef dit dan gerust aan ons door. Neem contact op met een van onze specialisten om de mogelijkheden te bespreken!

Uitstekende partner die klantgericht meedenkt en altijd op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen.

Rogillo Brahm | Office centre
De afgelopen 2 jaar heb ik met plezier samen gewerkt met SenS marketing. Het is een jonge enthousiaste groep met veel expertise, drive en professionaliteit in huis. Ze denken altijd mee, werken snel en adequaat, zijn flexibel en (bijna) 24/7 bereikbaar om te helpen. Een uitstekende partner om mee samen te werken!
Lees meer

Creatief en pro-actief zorgt voor succes!

Wally | Pallas Athene
SenS heeft mij geholpen om mijn idee meer volume en kleur te geven ! En ze ontwerpen ook mooie afbeeldingen en foto’s die bij je tekst passen Ze hebben mij geholpen om de Greekdrive.nl op te zetten en het is een groot succes geworden . Met de juiste mensen zoals SenS marketing komt je bedrijf goed uit de verf.

Content marketing strategie

Het opstellen van een content marketing strategie is zeer belangrijk, aangezien het deel uitmaakt van iets veel groters: zoekmachine optimalisatie. Het is namelijk erg lastig om hoog te ranken in de organische zoekresultaten indien er geen kwalitatieve content op de pagina staat. Verder is content marketing meer dan enkel een aantal teksten schrijven: er moet een strategie worden gevormd. Bij de content marketing strategie moet er onder andere worden gekeken naar de zoektermen op basis waarvan je gevonden wilt worden. Hierbij is het ook van belang om te kijken naar het zoekvolume van de desbetreffende woorden, aangezien het belangrijk is om gevonden te worden op woorden waar men daadwerkelijk naar op zoek is. Op basis van deze zoekwoorden kan vervolgens content worden gecreëerd. Van belang is om op unieke wijze content te creëren. Content marketing kan namelijk alleen resultaten opleveren op het moment dat het relevant en waardevol is voor de bezoekers.

Content marketing B2B

Ook voor B2B bedrijven is content zeer belangrijk. Content marketing voor B2B bedrijven kan namelijk ervoor zorgen dat het bereik van je bedrijf vergroot kan worden en om in contact te komen met nieuwe klanten. Onze tekstschrijvers hebben ruime ervaring met content marketing voor B2B bedrijven. Hierdoor ben je ervan verzekerd dat je content van uitstekende kwaliteit ontvangt.

Content marketing uitbesteden aan SenS Online Solutions

Gratis analyse.

Analyse binnen 8 uur ontvangen

Direct inzicht in de kansen van je website en campagnes

85% van de bedrijven hebben aantoonbaar positieve resultaten binnen een maand

  • Ik wil graag een analyse ontvangen voor:

Indien je content marketing wilt uitbesteden aan een gespecialiseerd bedrijf, dan ben je bij SenS Online Solutions aan het juiste adres. Wij hebben als content marketing bureau enorm veel ervaring op het gebied van content marketing. Ook gaan wij veel verder dan menig ander content marketing bureau. Wij leveren namelijk niet een aantal teksten, maar een totaalpakket aan onze klanten en denken met ze mee.

Zo kijken wij eerst naar de positionering en USP’s van bedrijven voordat wij overgaan tot het creëren van kwalitatieve content. Vervolgens zorgen wij ervoor dat het bereik van de content wordt vergroot. Dit doen wij onder andere door middel van social media, linkbuilding en nog vele andere manieren. Wij zorgen er dus niet alleen voor dat de content kwalitatief is, maar ook dat er daadwerkelijk bereik wordt gecreëerd. Onze tekstschrijvers zullen ervoor zorgen dat je niet alleen opvalt onder bezoekers, maar ook dat jouw bedrijf zich kunt onderscheiden ten opzichte van de concurrentie.

Neem contact op met SenS Online Solutions!

Wil jij ook waardevolle content op je site hebben, waardoor je het aantal bezoekers op je site kunt laten toenemen? Wacht dan niet veel langer en kom in contact met SenS Online Solutions! Ook voor andere vragen kun je uiteraard contact met ons opnemen. Je kunt ons bellen via +31 36 30 300 61. Heb je liever contact per mail? Stuur in dat geval dan een mailtje naar info@sensmarketing.nl. Schroom niet om contact op te nemen!

Gerelateerd.

online adverteren
Online marketing
Online marketing optimalisatie
Online marketing
Online marketing optimalisatie
Webdevelopment
Menu