Branches

Online marketing voor politieke partijen

Als landelijke-, regionale- en lokale politieke partij wil je gezien- en gehoord worden door je doelgroep. Maar hoe bereik je dit publiek? Door de straat op te gaan vanuit campagne-oogpunt, maar ook met sterke online marketingcampagnes! Want daar is een groot deel van je doelgroep tegenwoordig: online. Wij helpen politieke partijen met het opzetten van effectieve campagnes op landelijk-, regionaal- en lokaal niveau.

Online marketing voor jouw partij

Met Google kan je een heleboel kanten op en dat is wel zo prettig wil je een breed publiek bereiken met je boodschap. Onze online marketingcampagnes strekken van pakkende campagne-video’s en leuzen tot slimme advertenties op social media. Waar wil je gezien worden en hoe? Wij maken het mogelijk. Naast leden- en stemmen winnen, heb je als politieke partij natuurlijk meerdere doelen en wij doen er alles aan om deze met je te behalen.

Waarom kiest de politiek voor online marketing?

Welk publiek je ook aan wilt spreken, er is altijd een groot deel van dat publiek online aanwezig. Online om informatie te vergaren over je partij en vervolgens een associatie/connectie op te bouwen met je ‘merk’. Online campagnevoeren is dus dé manier om naamsbekendheid op te bouwen met je publiek en hen te overtuigen van je boodschap.

Wat kunnen wij voor je doen?

Je zichtbaarheid vergroten doe je met effectieve campagnes, gericht op een specifieke doelgroep. Wij denken samen met je na over alle kenmerken van deze doelgroep en stemmen hier gerichte campagnes op af. Dit doen we met Google Ads, video’s, content, Instagram stories, Facebook, LinkedIn posts en nog veel meer. Ook voor een uitgekiende SEO-strategie die naadloos aansluit op je partij kies je voor ons! Het belangrijkste is dat de ‘online marketing keuzes’ die we maken goed werken voor jouw doelgroep.

Benieuwd wat werkt voor je partij? Schakel nu met een specialist!

Aan de slag met effectieve campagnes die echt werken? Wij steken onze handen uit de mouwen om te kijken waar je kansen liggen. Onze specialisten kijken graag samen naar de beste mogelijkheden voor je partij. Bel ons op 036 – 30 30 061 of stuur een mail naar info@sensmarketing.nl.

Gratis analyse.

Groen vinkje

Analyse binnen 8 uur ontvangen

Groen vinkje

Direct inzicht in de kansen van je website en campagnes

Groen vinkje

90% van de bedrijven hebben aantoonbaar positieve resultaten binnen een maand

  • Ik wil graag een analyse ontvangen voor:

Zeer goed en eerlijk marketing bureau

Aziz Benaya | AB Raamdecoratie
Zeer goed en eerlijk marketing bureau
Lees meer
Seuss Consulting

Robin and his team are service oriented, knowledgable about SEO, and a great support for a small company.

Kieran Canisius | Seuss Consulting
Not pushing for us to buy more just to spend more money, but spend wisely to things that will bring us more revenue.

Gerelateerd.

Menu