Online marketing

SEO teksten voor zoekmachines en klanten

De teksten op uw website moeten aantrekkelijk zijn en scoren bij zoekmachines en bezoekers. Dat is meer dan alleen informatie bieden. Bij SEO Copywriting vertalen wij uw doelstellingen in teksten die bij uw doelgroep passen. Onze ervaren SEO tekstschrijvers zorgen voor de beste combinatie van goed leesbare en goed vindbare content. Zo heeft u het optimale online rendement. De zoekwoorden uit het op uw situatie afgestemd zoekwoordenonderzoek worden verwerkt in de teksten voor uw site. Hierdoor worden uw diensten en producten beter gevonden in de zoekmachines. Wilt u ook zoekmachinevriendelijke teksten op uw website? Neem dan vandaag nog contact met ons op.

Abbott Healthcare Products

They will listen to your demands and will give you good value for money.

Anneke Winsemius | Abbott Healthcare Products
If you need help in in online marketing support, SenS Online Solutions will serve your needs in a speedy and efficient manner.
Lees meer

SenS heeft met succes onze nieuwe webshop opgeleverd conform het design dat wij samen voor ogen hadden.

Laurens Zandbergen | The Meatlovers
Voor een internationaal bedrijf met vele merken en private-labels valt online-marketing niet weg te denken. SenS is onze vaste partner omtrent alles wat met online te maken heeft. Initiatieven, integriteit, korte lijnen, snel schakelen en een ijzer sterke communicatie, iets wat je tegenwoordig niet vaak tegenkomt!

Conversie gerichte SEO teksten

Goede SEO webteksten zijn gericht op conversie. Onze copywriter schrijven teksten die bezoekers overtuigen. Want op die manier worden bezoekers klanten. Door de tekst krijgt uw bezoekers het laatste zetje om te converteren. We richten ons op de klant door in de tekst eerst de aandacht te trekken, de interesse vast te houden, de behoefte te laten en groeten en de bezoeker aan te zetten tot actie. De conversie dus.

Nieuwe content of herschrijven

Onze SEO copywriters schrijven teksten voor websites. Dit zijn doorgaans nieuwe teksten. Maar het kan zo zijn dat de teksten op uw site actueel en geschikt zijn. In dat geval optimaliseren we ze en herschrijven daar waar nodig. Hoe dan ook, we zorgen ervoor dat uw teksten optimaal vindbaar zijn en dat ze uw doelgroep aanspreken.

SEO tekstschrijver nodig?

Heeft u goede SEO Teksten nodig of moeten de huidige teksten herschreven worden met de juiste zoekwoorden? Neem dan vrijblijvend contact op!

Gratis analyse.

Analyse binnen 8 uur ontvangen

Direct inzicht in de kansen van je website en campagnes

85% van de bedrijven hebben aantoonbaar positieve resultaten binnen een maand

  • Ik wil graag een analyse ontvangen voor:

Gerelateerd.

Menu