Online marketing

SEO teksten voor zoekmachines en klanten

De teksten op uw website moeten aantrekkelijk zijn en scoren bij zoekmachines en bezoekers. Dat is meer dan alleen informatie bieden. Bij SEO Copywriting vertalen wij uw doelstellingen in teksten die bij uw doelgroep passen. Onze ervaren SEO tekstschrijvers zorgen voor de beste combinatie van goed leesbare en goed vindbare content. Zo heeft u het optimale online rendement. De zoekwoorden uit het op uw situatie afgestemd zoekwoordenonderzoek worden verwerkt in de teksten voor uw site. Hierdoor worden uw diensten en producten beter gevonden in de zoekmachines. Wilt u ook zoekmachinevriendelijke teksten op uw website? Neem dan vandaag nog contact met ons op.

M Double You

De prestaties sinds het werken met deze partij zijn enorm verbeterd

Marco Verhoek | M Double You/MDY Corporate
SenS Online Solutions beheert en optimaliseert voor ons de Google Ads campagnes. De kosten per conversie zijn verlaagd, waar het conversie percentage is gestegen. Verder betalen we nu minder kosten per klik en is de kwaliteitsscore verbeterd. We worden middels rapportages goed op de hoogte gehouden. Verder hebben zij het SEO verhaal ook opgepakt voor onze website, wat heeft geresulteerd in meer verkeer via Google.
Lees meer
Aircoheat

Wij zien dan ook uit naar een langdurige samenwerking met SenS Online Solutions.

N. Martens | Aircoheat
AircoHeat bestaat reeds 42 jaar en is door de jaren heen altijd koploper geweest als het gaat om het uiten van de bedrijfsactiviteiten. In die 42 jaar is er veel veranderd en heeft de digitale wijze van acquisitie zijn intrede genomen. Net als veel andere ondernemingen dacht ook AircoHeat dit zelf te kunnen. Wij zijn hier op terug gekomen en hebben gelukkig in SenS Online Solutions de perfecte partner gevonden hiervoor. Meedenken in de uitingen en het acquisitiebeleid is erg belangrijk voor ons en dit wordt dan ook perfect opgepakt door SenS. Een groot deel van onze nieuwe relaties hebben ons online gevonden door de inspanningen van SenS en hebben dan ook geresulteerd in een omzetgroei. Ik kan mede-ondernemers aanraden eens in overleg te gaan met SenS en te ontdekken dat je dit soort zaken aan professionals over moet laten.

Conversie gerichte SEO teksten

Goede SEO webteksten zijn gericht op conversie. Onze copywriter schrijven teksten die bezoekers overtuigen. Want op die manier worden bezoekers klanten. Door de tekst krijgt uw bezoekers het laatste zetje om te converteren. We richten ons op de klant door in de tekst eerst de aandacht te trekken, de interesse vast te houden, de behoefte te laten en groeten en de bezoeker aan te zetten tot actie. De conversie dus.

Nieuwe content of herschrijven

Onze SEO copywriters schrijven teksten voor websites. Dit zijn doorgaans nieuwe teksten. Maar het kan zo zijn dat de teksten op uw site actueel en geschikt zijn. In dat geval optimaliseren we ze en herschrijven daar waar nodig. Hoe dan ook, we zorgen ervoor dat uw teksten optimaal vindbaar zijn en dat ze uw doelgroep aanspreken.

SEO tekstschrijver nodig?

Heeft u goede SEO Teksten nodig of moeten de huidige teksten herschreven worden met de juiste zoekwoorden? Neem dan vrijblijvend contact op!

Gratis analyse.

Analyse binnen 8 uur ontvangen

Direct inzicht in de kansen van je website en campagnes

85% van de bedrijven hebben aantoonbaar positieve resultaten binnen een maand

  • Ik wil graag een analyse ontvangen voor:

Gerelateerd.

online adverteren
Online marketing
Online marketing optimalisatie
Online marketing
Online marketing optimalisatie
Webdevelopment
Menu