fbpx

Dit zijn wij

Full Service Online Marketing

Wij geloven dat bedrijven meer succes online kunnen hebben door onze
hands-on, flexibele, resultaatgerichte en passie voor online marketing.

Elke dag is ons team van professionals op een transparant en proactieve manier bezig om bedrijven te helpen het maximale uit online te halen. Met onze betrokken, heldere en samenwerkende aanpak is voor ons geen bedrijf te groot of te klein. Voor elke situatie hebben we een oplossing en het is ons doel om samen met onze klanten het maximale resultaat te boeken.

Google premier partner

SenS Online Solutions kan met trots aankondigen dat zij door Google zijn geselecteerd als 1 van de eerste Google Premier Partners. Binnen de huidige groep van Nederlandse Google Partners, zijn de best presterende bureaus geselecteerd als Google Premier Partner, en hier zijn wij er 1 van. Hier zijn we als team natuurlijk ontzettend trots op. Google geeft dat nieuwe keurmerk aan select aantal bedrijven die aangetoond hebben dat ze gespecialiseerd zijn in zoekmachine marketing.

Wat betekent de Google Premier Partner badge?

De Google Premier Partner badge is een bevestiging dat SenS Online Solutions bij de top van Nederland behoort, jarenlange ervaring en deskundigheid bezit die nodig is om professionele online marketing campagnes op te zetten volgens de richtlijnen van Google. Alle diensten van Google, zoals Google Ads, Google Analytics en Google Shopping vallen onder de Google Premier Partner badge.

 

Intensievere samenwerking met Google

Als Google Premier Partner zullen we nog frequenter sparren met Google om onze campagnes zo optimaal mogelijk te laten renderen, waardoor onze klanten profiteren van alle voordelen die Google adverteren biedt. Wanneer onze klanten vragen hebben, of wanneer er op account niveau iets geregeld moet worden, krijgen wij voorrang en zorgen persoonlijke accountmanagers binnen Google dat we zo goed mogelijk worden geholpen.

Nieuwe features binnen Google

Daarnaast worden we ook als eerste op de hoogte gesteld van de nieuwe features en mogelijkheden die Google biedt. Deze kunnen wij testen voordat deze gelanceerd worden. Hierdoor profiteren onze klanten als eerste van de nieuwe functies en kunnen zij hiermee hun concurrenten voorblijven.

Wat betekent dit voor onze klanten?

We deden altijd al ons best om de campagnes zo goed mogelijk op te zetten en zijn blij dat dit ook door Google nu extra erkend is. Qua werkzaamheden gaat er met de nieuwe Premier Partner status dus niet zoveel veranderen en blijven onze Google Qualified Specialisten dagelijks uw campagnes optimaliseren.

We blijven de campagnes net zo goed opzetten en blijven 7 dagen per week beschikbaar voor al onze klanten. Maar onze klanten profiteren nu wel van een nog betere en snellere service binnen Google, kunnen als eerste testen met de mogelijkheden die Google gaat bieden en zorgen wij voor maximaal rendement met vernieuwende campagnes.

Ook profiteren van onze voordelen?

Wilt u ook profiteren van onze Premier Partner status? Maakt u momenteel al gebruik van Google advertenties of bent u nog volledig nieuw? Elke situatie is voor ons goed! Wij kunnen u binnen elke fase helpen en komen graag met u in contact om te kijken waar we u kunnen helpen. Bel hiervoor met 036-3030061 of mail naar info@sensmarketing.nl.

Bel/mail ons!

Wij zijn (bijna) altijd bereikbaar! Via de telefoon op werkdagen van 09.00 t/m 18.00 en via de mail 24/7.

Contact opnemen

Menu