Branches

Online marketing voor makelaars

Online marketing voor makelaars? Yes! Bij SenS Online Solutions hebben wij ruimschoots ervaring met gerichte online marketing voor makelaars. Zo vergroten we jouw bereik en naamsbekendheid in de regio op effectieve en efficiënte wijze. Zowel voor makelaars die zich richten op de zakelijke markt als degene die zich richten op de particuliere markt weten wij sterke resultaten neer te zetten. Dit resulteert in stijgingen in de zoekresultaten, kostenefficiënte campagnes en uiteindelijk in groei en omzet voor jou.

Benieuwd wat wij voor jouw makelaarskantoor kunnen betekenen? Neem eenvoudig contact met ons op via onderstaande button. We zullen je website dan kosteloos analyseren en een voorstel doen hoe we hier meer resultaat uit kunnen halen!

Online marketing voor jou als makelaar

Zoals ieder in zijn of haar vakgebied prefereert, wil je als makelaar natuurlijk niets liever dan bezig zijn met de belangrijkste taken van jouw werk. Daarom is het zeker slim om online marketing uit te besteden aan specialisten. Wij weten dat je als makelaar met veel verschillende doelgroepen contact wilt houden en dat je voor hen goed bereikbaar en vindbaar moet zijn.

Belangrijke collega’s en klanten zijn; taxateurs, hypotheekadviseurs, projectontwikkelaars, bouwkundigen én bijvoorbeeld particulieren op zoek naar hun perfecte (eerste) woning. Zij moeten jouw website en expertise ook online snel en gemakkelijk kunnen vinden. Daarom dien je goed gebruik te maken van jouw zakelijke kundigheid om zo uitgebreid mogelijk aan te tonen wie je bent. Geef online duidelijk aan waarom jij de aangewezen makelaar bent voor jouw klant. Door een zo gedetailleerd mogelijke omschrijving van jouw vak te combineren met de juiste zoekwoorden in sprankelende teksten op jouw website, creëer je een hogere ranking in Google, veel clicks en genereer je conversies. Dat is slimme online marketing!

Optimaliseer jouw online vindbaarheid

Wanneer je als makelaar niet op de eerste pagina van Google rankt, geeft dat problemen in je vindbaarheid. Zodra potentiële klanten enkel andere makelaardijen tegenkomen tijdens hun online zoektocht verslapt jouw bereikbaarheid en dat wil je voorkomen. Goede online marketing speelt hierbij een essentiële rol. Het is essentieel om jouw belangen op een rijtje te hebben en te bepalen wat je doelen zijn. Wil je hoger ranken in Google? Schrijf dan geschikte, gebruiksvriendelijke content op je website zodat je beter vindbaar wordt. Ook zorg je hiermee dat je betrouwbaar overkomt naar o.a. collega’s uit de branche en natuurlijk potentiële kopers en verkopers van vastgoed. Controleer en optimaliseer je linkbuilding en zorg voor een correct gebruik van de juiste links.

De volgende stap in de online marketing is uiteraard het bijhouden van deze content en het optimaliseren van jouw website. Up-to-date blijven is cruciaal als je jouw naamsbekendheid wilt vergroten. Hanteer een strategie die voor jou als makelaar het beste werkt en zet die online stappen om de conversie te blijven verhogen.

Benieuwd en wil je gebruik maken van onze service? Graag!

Om het belang van jou als makelaar te behartigen in de online marketing nemen we je graag mee in onze expertise. De specialisten van SenS Online Solutions ondersteunen graag bij het creëren van de juiste strategie. Neem telefonisch of per mail contact met ons op via 036-3030061 en info@sensmarketing.nl.

Gratis analyse.

Analyse binnen 8 uur ontvangen

Direct inzicht in de kansen van je website en campagnes

90% van de bedrijven hebben aantoonbaar positieve resultaten binnen een maand

  • Ik wil graag een analyse ontvangen voor:
EuroParcs

De korte lijntjes zijn een verademing.

Wim Vos | EuroParcs
Nadat we met diverse partijen voor online marketing hadden samengewerkt voor onze online advertenties en Ads campagnes, kwamen we via via met SenS Online Solutions in contact. Wanneer je belt, krijg je gewoon iemand aan de lijn en bij vragen wordt er de tijd genomen tot alles duidelijk is. Daarnaast zijn de afspraken transparant. Bijkomend voordeel is dat er snel geschakeld kan worden, voor last minute actie is altijd ruimte. De maandelijkse rapportages zijn een prettige manier om inzicht te hebben in de prestaties van de campagnes.
Lees meer
Aircoheat

Wij zien dan ook uit naar een langdurige samenwerking met SenS Online Solutions.

N. Martens | Aircoheat
AircoHeat bestaat reeds 42 jaar en is door de jaren heen altijd koploper geweest als het gaat om het uiten van de bedrijfsactiviteiten. In die 42 jaar is er veel veranderd en heeft de digitale wijze van acquisitie zijn intrede genomen. Net als veel andere ondernemingen dacht ook AircoHeat dit zelf te kunnen. Wij zijn hier op terug gekomen en hebben gelukkig in SenS Online Solutions de perfecte partner gevonden hiervoor. Meedenken in de uitingen en het acquisitiebeleid is erg belangrijk voor ons en dit wordt dan ook perfect opgepakt door SenS. Een groot deel van onze nieuwe relaties hebben ons online gevonden door de inspanningen van SenS en hebben dan ook geresulteerd in een omzetgroei. Ik kan mede-ondernemers aanraden eens in overleg te gaan met SenS en te ontdekken dat je dit soort zaken aan professionals over moet laten.

Gerelateerd.

Menu