Branches

Online marketing voor makelaars

Online marketing voor makelaars? Yes! Bij SenS Online Solutions hebben wij ruimschoots ervaring met gerichte online marketing voor makelaars. Zo vergroten we jouw bereik en naamsbekendheid in de regio op effectieve en efficiënte wijze. Zowel voor makelaars die zich richten op de zakelijke markt als degene die zich richten op de particuliere markt weten wij sterke resultaten neer te zetten. Dit resulteert in stijgingen in de zoekresultaten, kostenefficiënte campagnes en uiteindelijk in groei en omzet voor jou.

Benieuwd wat wij voor jouw makelaarskantoor kunnen betekenen? Neem eenvoudig contact met ons op via onderstaande button. We zullen je website dan kosteloos analyseren en een voorstel doen hoe we hier meer resultaat uit kunnen halen!

Online marketing voor jou als makelaar

Zoals ieder in zijn of haar vakgebied prefereert, wil je als makelaar natuurlijk niets liever dan bezig zijn met de belangrijkste taken van jouw werk. Daarom is het zeker slim om online marketing uit te besteden aan specialisten. Wij weten dat je als makelaar met veel verschillende doelgroepen contact wilt houden en dat je voor hen goed bereikbaar en vindbaar moet zijn.

Belangrijke collega’s en klanten zijn; taxateurs, hypotheekadviseurs, projectontwikkelaars, bouwkundigen én bijvoorbeeld particulieren op zoek naar hun perfecte (eerste) woning. Zij moeten jouw website en expertise ook online snel en gemakkelijk kunnen vinden. Daarom dien je goed gebruik te maken van jouw zakelijke kundigheid om zo uitgebreid mogelijk aan te tonen wie je bent. Geef online duidelijk aan waarom jij de aangewezen makelaar bent voor jouw klant. Door een zo gedetailleerd mogelijke omschrijving van jouw vak te combineren met de juiste zoekwoorden in sprankelende teksten op jouw website, creëer je een hogere ranking in Google, veel clicks en genereer je conversies. Dat is slimme online marketing!

Optimaliseer jouw online vindbaarheid

Wanneer je als makelaar niet op de eerste pagina van Google rankt, geeft dat problemen in je vindbaarheid. Zodra potentiële klanten enkel andere makelaardijen tegenkomen tijdens hun online zoektocht verslapt jouw bereikbaarheid en dat wil je voorkomen. Goede online marketing speelt hierbij een essentiële rol. Het is essentieel om jouw belangen op een rijtje te hebben en te bepalen wat je doelen zijn. Wil je hoger ranken in Google? Schrijf dan geschikte, gebruiksvriendelijke content op je website zodat je beter vindbaar wordt. Ook zorg je hiermee dat je betrouwbaar overkomt naar o.a. collega’s uit de branche en natuurlijk potentiële kopers en verkopers van vastgoed. Controleer en optimaliseer je linkbuilding en zorg voor een correct gebruik van de juiste links.

De volgende stap in de online marketing is uiteraard het bijhouden van deze content en het optimaliseren van jouw website. Up-to-date blijven is cruciaal als je jouw naamsbekendheid wilt vergroten. Hanteer een strategie die voor jou als makelaar het beste werkt en zet die online stappen om de conversie te blijven verhogen.

Benieuwd en wil je gebruik maken van onze service? Graag!

Om het belang van jou als makelaar te behartigen in de online marketing nemen we je graag mee in onze expertise. De specialisten van SenS Online Solutions ondersteunen graag bij het creëren van de juiste strategie. Neem telefonisch of per mail contact met ons op via 036-3030061 en info@sensmarketing.nl.

Gratis analyse.

Analyse binnen 8 uur ontvangen

Direct inzicht in de kansen van je website en campagnes

85% van de bedrijven hebben aantoonbaar positieve resultaten binnen een maand

  • Ik wil graag een analyse ontvangen voor:
DCVS.NL

Robin is one of the best in the business if it comes to SEM Marketing.

Debby Conejo Verheijden-Soetens | DCVS.nl
He shows companies clear solutions whether you’re in need of SEO, SEA, linkbuilding, SEMstrategy’s, or social solutions. He’s able to show you the actual results and has the strategy to improve them. I’m very proud of him and will continue hiring him, as he’s a very trustworthy & fun person to work with!
Lees meer
Vastgoed snel verkopen

Ze denken goed mee, leveren kwaliteit en kunnen snel schakelen. Mijn complimenten!

Marco Pel | Vastgoedsnelverkopen.nl
Het team van SenS Marketing heeft ons perfect geholpen met het bouwen van een mooie website en het implementeren van onze online marketing campagnes & nieuwsbrieven.

Gerelateerd.

online adverteren
Online marketing
Online marketing optimalisatie
Online marketing
Online marketing optimalisatie
Webdevelopment
Menu