Online marketing

Morse Code

  • Client: Morse Code Clothing
  • Datum: heden
  • Aanpak: Inkopen op bekende Nederlanders die morse code droegen op tv
  • Resultaat: Van 5 naar 50 verkochte polo’s per week vanuit een geheel nieuwe campagne

Wil jij ook beter presteren online?

Morse Code
Screenshot website Morse Code

Morse Code Clothing maakt stijlvolle heren polo’s met zowel korte als lange mouwen voor de modieuze man. Bekende Nederlanders zoals Peter R de Vries en Wilfred Genee waren in de zomer van 2018 vaak te zien op tv en droegen tijdens vele tv opnames een Morse Code Polo. Dit triggerde bij veel kijkers een behoefte om deze polo aan te schaffen. Ze wilden er immers net zo modieus uit zien als deze bekende Nederlanders. Het zorgde ervoor dat er binnen een korte tijdsbestek veel werd gezocht naar “polo peter r de vries”, “welke polo droeg wilfred genee” en “puntje streepje polo”. Echter kwam de website van Morse Code Clothing niet in beeld bij de zoekresultaten. Hierdoor konden veel potentiële klanten de website van Morse Code Clothing niet vinden om deze polo’s te bestellen. Dat was enorm zonde, zo vonden ook onze Google Ads specialisten. Onze specialisten kwamen dus met een geniaal plan om hiervoor een campagne op te zetten.

De nieuwe campagne zorgde voor een enorme toename in klikken en vertoningen. Maar belangrijker nog: ook in het aantal verkochte polo’s. De polo’s van Morse Code Clothing gingen als warme broodjes over de toonbank. Ideaal natuurlijk, waardoor het doel van Morse Code Clothing al snel gerealiseerd werd!

Google Ads brengt de mogelijkheid om in een korte tijdsbestek bovenaan in de zoekresultaten van Google te komen. Dankzij het succes van de campagne van Morse Code Clothing kregen zij weer enorm veel klanten erbij. Deze campagnes zijn ideaal om in te spelen op trends als die van Morse Code Clothing. Zo kan er het maximale uit zulke trends gehaald worden. Benieuwd wat voor succes onze Google Ads specialisten voor jou kunnen brengen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen je graag!

Ook online success realiseren?

Menu