fbpx

SEO steeds belangrijker

Uit onderzoek van Hivefire onder 365 professionals op het gebied van online marketing blijkt dat SEO steeds belangrijker wordt voor bedrijven. Dit komt doordat steeds meer mensen gebruik maken van het internet en het aantal gebruikers van zoekmachines dus ook stijgt. Om deze groeiende groep van internetgebruikers naar uw site te krijgen, is het belangrijk om goed te scoren in de zoekresultaten van Google.

Beter scoren door zoekmachine optimalisatie

Google biedt gratis zoekresultaten voor zijn gebruikers aan. Om goed te scoren in deze ”organische zoekresultaten” is het belangrijk dat uw website geoptimaliseerd is. Zoekmachines als Google lezen uw website en beoordelen deze. Hoe hoger Google u beoordeelt, des te hoger u wordt geplaatst in de gratis zoekresultaten. Dit heeft als resultaat dat meer mensen op u klikken in Google en u dus meer verkeer genereerd. SEO bestaat uit verschillende aspecten. Dit zijn technische optimalisaties en SEO Copywriting.

Technische optimalisatie voor zoekmachines

Allereerst is er de mogelijkheid om u website technisch te optimaliseren. Door de broncode, de opbouw en de interne linkstructuur van uw website te bekijken en te verbeteren kunt u beter scoren in de organische zoekresultaten. Door uw website op deze punten te verbeteren, zal Google uw website beter beoordelen. Door deze hogere beoordeling door Google zal u beter scoren in de gratis zoekresultaten.

SEO tekstschrijver

Naast de verbeteringen aan de technische kant, is het ook belangrijk om de content van uw website goed te laten scoren bij uw bezoekers én bij Google. Door middel van SEO copywriting kunt u ervoor zorgen dat uw content prettig te lezen is voor uw bezoekers, en daarnaast ook goed te vinden is in de zoekmachines. Zo heeft u het optimale online rendement. SEO tekstschrijvers zorgen ervoor dat deze twee aspecten perfect met elkaar worden gecombineerd. Als uw website al voorzien is van content, kan het verstandig zijn om deze te herschrijven. Zo behoudt u uw content, maar scoort u wel beter in de online zoekresultaten.

Scoor hoog in de organische zoekresultaten

Kortom, Zoekmachine Optimalisatie wordt dus steeds belangrijker voor websites. Door goed geoptimaliseerde websites scoort u goed in de zoekmachines. Door beter te scoren in de organische zoekresultaten, zal u meer verkeer en dus meer conversie genereren. Twijfel niet en neem contact met ons op om de mogelijkheden voor uw bedrijf te bekijken!

LinkedIn
Instagram

Bel/mail ons!

Wij zijn (bijna) altijd bereikbaar! Via de telefoon op werkdagen van 09.00 t/m 18.00 en via de mail 24/7.

Contact opnemen

Menu