fbpx

SenS Online Solutions hoofdsponsor Almere City FC eSports

Ook dit seizoen is partner SenS Online Solutions shirtsponsor bij Almere City FC. Het online marketingbureau is partner van de eSporters van Almere City FC, die dit seizoen uitkomen in de landelijke eDivisie.

Het strategische partnership tussen SenS Online Solutions en Almere City FC is er al jaren op gericht om de club online te laten groeien. Dit seizoen wordt hier een nieuwe stap in genomen door de nieuwe eSporters van Almere City FC te omarmen. SenS Online Solutions wil hiermee de online community rondom Almere City FC verder activeren.

Robin Sluijter van SenS Online Solutions: ,,De afgelopen seizoenen hebben we intensief samengewerkt op digitaal vlak. Door de eDivisie te omarmen, kunnen we Almere City FC helpen deze tak van sport van de grond af op te bouwen. De komende periode werken we intensief samen om eSports binnen Almere City FC een unieke plek te geven, waarmee we hopelijk hoge ogen kunnen gooien.

Marcel Sluijter van SenS Online Solutions voegt daar aan toe: ,,Gedurende onze jarenlange samenwerking zijn we als bedrijf verder doorgegroeid en wilden we letterlijk de kans pakken om online te scoren. De move past bij het jonge en moderne online marketingbureau dat we zijn.”

Almere City FC presenteert woensdag de drie eSporters van de club. De landelijke competitie gaat volgende week dinsdag van start.

Algemeen directeur John Bes van Almere City FC is blij dat de jarenlange samenwerking ook in de Eredivisie staat als een huis: ,,Wij hebben veel vertrouwen in de kwaliteiten van dit echte Almeerse familiebedrijf en zijn er gerust op dat de eSporters in goede handen zijn qua zichtbaarheid en branding. We maken ons op voor een leuk seizoen achter de Playstation!”

Official Partner eDivisie

Bel/mail ons!

Wij zijn (bijna) altijd bereikbaar! Via de telefoon op werkdagen van 09.00 t/m 18.00 en via de mail 24/7.

Contact opnemen