fbpx

SenS Online Solutions Genomineerd: Flevopenning Toponderneming 2022!

De stichting Flevopenningen reikt sinds 2004 prijzen uit aan Flevolandse ondernemingen. De ondernemingen moeten onder meer succesvol, vernieuwend, duurzaam en inclusief zijn. Ook is het belangrijk dat de ondernemingen van economische betekenis zijn voor Flevoland.

Ons team zet zich dagelijks in voor onze klanten. Denk hierbij aan spelers als Deliveroo, EuroParcs, Almere City FC en de GGD, maar ook de lokale timmerman en andere kleinbedrijven.

MVO en gezondheid zijn belangrijke pijlers voor ons. Zo hebben wij net de 8-wekelijkse fit-challenge voor ons team afgerond en zetten wij ons ook met groot plezier in voor goede doelen en gelijke kansen voor iedereen. SenS Online Solutions is daarom trots op de nominatie voor Toponderneming 2022!

De stichting Flevopenningen reikt sinds 2004 prijzen uit aan Flevolandse ondernemingen. De ondernemingen moeten o.a. succesvol, vernieuwend, duurzaam en inclusief zijn. Ook is het belangrijk dat de ondernemingen van economische betekenis zijn voor Flevoland.

Het is voor ons een eer om dit jaar samen met vijf andere genomineerde ondernemingen te mogen strijden om de prestigieuze Flevopenning: ‘toponderneming 2022’.

De uitreiking vindt plaats op vrijdag 10 juni 2022, waarbij wij te gast zijn bij de Floriade Expo 2022.

Duim jij ook voor ons?

LinkedIn
Instagram

Bel/mail ons!

Wij zijn (bijna) altijd bereikbaar! Via de telefoon op werkdagen van 09.00 t/m 18.00 en via de mail 24/7.

Contact opnemen

Menu