SENS & JINC slaan handen ineen voor talent ontwikkeling van kinderen

Ieder kind is talentvol, maar niet ieder kind krijgt de kans om deze talenten te ontwikkelen. Meer dan 600.000 Nederlandse kinderen groeien op in een omgeving waar werkloosheid overheerst en ze weinig rolmodellen hebben om tegen op te kijken. Hoog tijd voor verandering dus! En daar dragen wij graag aan bij.

Wat is het doel van JINC?

JINC zet zich in voor een maatschappij waar je achtergrond niet bepalend hoeft te zijn voor je toekomst en waar ieder kind dezelfde kansen krijgt. Door kinderen van 8 tot 16 jaar aan te moedigen om uit te vinden waar ze goed in zijn en waarin ze zich willen ontwikkelen, werken ze toe naar een goede start op de arbeidsmarkt.

Met een divers JINC-programma bieden ze kinderen de mogelijkheid om allerlei beroepen te leren kennen, te solliciteren, kennis te maken met diverse bedrijven- en branches én om te ontdekken welke werkzaamheden passen bij hun talenten. Zo krijgen meer dan 65.000 basisschool- en vmbo-leerlingen de kans om echt te groeien.

SENS draagt graag meer dan één steentje bij

JINC kan het echter niet alleen. Daarom krijgen zij jaarlijks steun van het onderwijs en zo’n 500 partners uit het bedrijfsleven. Ook SenS Online Solutions draagt sinds 2022 financieel bij aan de JINC projecten en stelt enthousiaste medewerkers beschikbaar als vrijwilliger, in de rol van trainer of coach.

Waarom is dit essentieel? Young professionals willen graag inspireren en we zien dat kinderen graag door hen geïnspireerd willen worden. Het enthousiasme onder beide groepen werkt aanstekelijk en zorgt voor mooie ontwikkelingen. SenS Online Solutions kijkt ernaar uit om van betekenis te zijn in het leven van de kinderen en elkaar te inspireren.

LinkedIn
Instagram

Bel/mail ons!

Wij zijn (bijna) altijd bereikbaar! Via de telefoon op werkdagen van 09.00 t/m 18.00 en via de mail 24/7.

Contact opnemen

Menu