Robin Sluijter en Aziz El-Morabit op bezoek bij Playing for Success

Playing for Success staat voor betekenisvol onderwijs op ieder vlak. Leren moet leuk en leerzaam zijn, daarom is het goed om zo nu en dan eens te spreken met ondernemers uit diverse branches. Vanuit dit oogpunt is Robin samen met Aziz op bezoek gegaan bij de leerlingen van Project12 om hun eigen verhaal te doen en te vertellen wat ondernemerschap voor hen betekent. Het hoeft in ieder geval niet te betekenen dat je hiervoor altijd groots moet beginnen!

Robin en Aziz bij PfS

Klein beginnen met een brede visie

Robin en Aziz zijn beide als jonge ondernemers gestart vanaf nul. Zo begon Robin zijn onderneming gewoon vanaf zijn zolderkamer. Met een brede visie zijn de mannen hun ondernemingen gestart en dankzij een hoop doorzettingsvermogen staan ze waar ze nu staan. Een mooi verhaal om met de leerlingen van Project12 te delen en hen wellicht te inspireren. Vanuit de positieve gedachte: hoe je door klein te beginnen, met een doelgerichte drive toch ver kunt komen.

Jongeren met mooie persoonlijke doelen

De groep van Project12 heeft de afgelopen weken keihard gewerkt aan een presentatie die ze voor wilden dragen aan Robin en Aziz. Het was prachtig om te zien hoe de leerlingen vol vertrouwen vertelden over wat voor hen belangrijk is en welke persoonlijke doelen zij hebben. De jongeren hebben een brede visie op het ondernemerschap en ze beschreven tevens mooie maatschappelijke doelen.

Een geslaagde les voor iedereen

Na afloop van de indrukwekkende presentaties door de leerlingen van Project12 gaven Robin en Aziz hun feedback. Mooi, hoe de leerlingen zich bewust zijn van persoonlijke- en maatschappelijke groei en welke middelen ze hiervoor kunnen gebruiken. We zijn dan ook nog steeds trots op de samenwerking met Playing for Success, omdat we jonge creatievelingen graag een podium willen geven.

LinkedIn
Instagram

Bel/mail ons!

Wij zijn (bijna) altijd bereikbaar! Via de telefoon op werkdagen van 09.00 t/m 18.00 en via de mail 24/7.

Contact opnemen

Menu