Rendement uit Online Marketing

Hoe past het internet in uw bedrijfsstrategie? Welke resultaten wilt u er mee bereiken? Informatie aanvragen, producten verkopen, advertentie inkomsten genereren of kosten besparen door self-service? Levert uw website voldoende op en bereikt u de juiste mensen? Met goede online marketing bereikt u vrijwel altijd resultaat. Lees hier wat het inhoudt.

Profiteer van online marketing

Van alle internetgebruikers oriënteert 95% zich zowel zakelijk als privé via het internet voordat een aankoop wordt gedaan en meer dan 85% koopt wel eens een product via het internet (Bron: Nielsen Media Research). Profiteert u hier voldoende van? Online marketing gaat niet alleen over het trekken van meer bezoekers naar uw website, maar levert een concrete bijdrage aan uw bedrijfsdoelstellingen.

Traffic en conversie

Om het succes van een website te beoordelen wordt er meestal gekeken naar het aantal bezoekers of pageviews, ook wel traffic genoemd. Voor websites van bijvoorbeeld kranten of omroepen is dat ook terecht, want dat is hun businessmodel. Maar bij veel andere websites gaat het niet alleen om het absolute aantal bezoekers, maar ook om andere resultaten. Zoals het kopen van een product, het inschrijven voor een nieuwsbrief, contact opnemen voor meer informatie, het solliciteren op een vacature, het afsluiten van een polis, enzovoort, enzovoort. In één woord noemen we dat conversie.

LinkedIn
Instagram

Bel/mail ons!

Wij zijn (bijna) altijd bereikbaar! Via de telefoon op werkdagen van 09.00 t/m 18.00 en via de mail 24/7.

Contact opnemen

Menu