Google Ads uitbesteden, Waarom?

Google Ads is een snelle methode om relevante bezoekers naar uw website te krijgen. Het vergt veel tijd en kennis om een goede campagne in Google Ads te bouwen. Vandaar dat veel webshop eigenaren dit soort trajecten uitbesteden.

Maar aan wie kun je Google Ads goed uitbesteden?

De meeste marketingbureaus vragen veel geld voor het opzetten en onderhouden van de Google Ads campagnes. Daarnaast werken bureaus vaak met contracten voor een lange perioden. Wij doen dit anders. Wij helpen bedrijven op een transparante en eerlijke manier om het maximale uit Google Ads te kunnen halen. Zonder lange termijn contracten, hoge opstart kosten en gegevens die afgeschermd worden.

Focus op resultaat

De Google Ads experts van SenS Online Solutions zijn Google gecertificeerd en sturen alleen op resultaat. We beginnen om uw wensen te bespreken. Vervolgens worden de Google Ads campagnes zo ingericht dat alles erop gericht is om relevante bezoekers naar de website of webshop te krijgen, om zo meer omzet of aanvragen te kunnen genereren. Zo sturen wij niet alleen op conversies, maar ook op het effectief besteden van het marketingbudget. Alles wordt eraan gedaan om de kosten per klik zo laag mogelijk te krijgen en houden. De campagnes kunnen dagelijks geanalyseerd worden om irrelevant verkeer uit te sluiten om onnodige kosten te voorkomen.

Google Ads Gecertificeerd

De Google Ads campagnes die wij opzetten/optimaliseren voor onze klanten, worden alleen uitgevoerd door specialisten in het bezit van alle Google Ads certificaten. Dagelijks zijn wij bezig met tientallen Google Ads campagnes, waardoor wij alle ins en outs kennen van Google Ads.

Alle voordelen op een rij van het uitbesteden van uw Google Ads campagnes aan SenS Online Solutions:
– Onze Google Ads experts werken dagelijks lezen zich in uw branche in
– Geen contracten voor een lange periode
– Dagelijkse Google Ads optimlisatie.
– Uitsluitend Google Ads experts werken aan uw Google Ads campagnes die in het bezit zijn van alle Google certificaten

Zijn er nog vragen aan de hand van dit artikel? Neem dan contact met ons op via info@sensmarketing.nl of bel 036-3030061.

LinkedIn
Instagram

Bel/mail ons!

Wij zijn (bijna) altijd bereikbaar! Via de telefoon op werkdagen van 09.00 t/m 18.00 en via de mail 24/7.

Contact opnemen

Menu