FD Gazellen 2022: vier maal op rij!

SenS Online Solutions heeft voor de vierde maal op rij een FD Gazellen Award gewonnen. De FD Gazellen worden jaarlijks uitgereikt aan de snelstgroeiende bedrijven van Nederland. Wij zijn enorm trots dat wij weer in deze prestigieuze lijst staan!

Wat is de FD Gazellen Award?

De FD Gazellen wordt uitgereikt door het Financieel Dagblad. Deze award wordt uitgereikt aan de snelst groeiende bedrijven van Nederland. De prijzen worden dit jaar voor de negentiende keer uitgereikt aan Nederlandse ondernemingen.

Om in aanmerking te komen voor de prestigieuze ondernemersprijs kijkt de jury naar omzetgroei, financiële gezondheid, winstgevendheid en groei van het aantal medewerkers.

Wat betekent dit voor SenS?
Voor de vierde keer op rij en opnieuw zijn we er enorm trots op. Het is voor ons belangrijk dat het aantoonbaar is dat onze huidige klanten het vertrouwen blijven geven en dat we van steeds meer nieuwe klanten het vertrouwen krijgen. Elk jaar maken we kennis met nieuwe klanten en we streven altijd naar een langdurige samenwerking.

Wij hopen natuurlijk nog verder te groeien en staan dan ook zeker niet stil. SenS is een ambitieus bedrijf met een duidelijke visie en missie. We proberen door te blijven ontwikkelen en door te groeien!

LinkedIn
Instagram

Bel/mail ons!

Wij zijn (bijna) altijd bereikbaar! Via de telefoon op werkdagen van 09.00 t/m 18.00 en via de mail 24/7.

Contact opnemen

Menu