JINC Baas van Morgen bij SenS Online Solutions

Donderdag 2 juni stond bij ons in het teken van de landelijke actie ‘Baas van Morgen’ georganiseerd door JINC. JINC, wat staat voor Jongeren INCorporated, werd in 2003 opgericht in Amsterdam met als doel een proeftuin creëren voor leren en ondernemen, zodat jongeren spelenderwijs kennis kunnen maken met economie en werk. Negentien jaar later zijn zij uitgegroeid tot een landelijke organisatie met meer dan 850 partners in het bedrijfsleven en onderwijs. Jaarlijks worden er 63.500 kinderen bereikt.

De stichting organiseert ieder jaar een landelijke actie waarbij bedrijven voor één dag gerund worden door kinderen met een sociaaleconomische achterstand. Tijdens het ‘Baas Van Morgen’ project worden de kinderen opgehaald en mogen ze een dag op de stoel van de directeur plaatsnemen. Ze schuiven aan bij vergaderingen, lunchen met de Baas van Vandaag en voeren onderzoek uit naar een bepaald vraagstuk.

Voor onze baas stond er een vergadering met een andere Baas Van Morgen op het programma, een gezellige gezamenlijke lunch en samen met onze grafisch vormgever heeft zij een flyer ontworpen om haar bijbaantje als oppasser een boost te geven.

Julia vertelt: ”Ik was in het begin echt heel erg zenuwachtig. Toen ik uiteindelijk in gesprek ben gegaan met medewerkers en met de baas en zag hoe gezellig ze waren, was mijn spanning weg. Iedereen was sociaal en lief. Het was heel gezellig en echt een hele leuke ervaring. Als je het mij vraagt doe ik het graag ooit nog een keer!”.

Onze nieuwe baas had, gelukkig voor ons, goed op onze marketingkalender gekeken. Het was namelijk Leave The Office Early Day, en daarom mochten wij van haar eerder naar huis! We vonden het erg leuk om Julia te verwelkomen en vonden dat ze een hele goede baas voor de dag is geweest.

LinkedIn
Instagram

Bel/mail ons!

Wij zijn (bijna) altijd bereikbaar! Via de telefoon op werkdagen van 09.00 t/m 18.00 en via de mail 24/7.

Contact opnemen

Menu