3 kenmerken van een slechte website

De tijd dat alleen een website hebben al voldoende was is voorbij, tegenwoordig moet een website ook professioneel ogen. Dit komt omdat er ondertussen voor u al veel, veel anderen zijn. Een onprofessionele website kunt u dus niet gebruiken. Maar hoe weet u nu of uw website onprofessioneel is? Wij sommen de 3 grootste fouten op websites voor u op!

Veel spelfouten

Eén van de eerste grote fouten die wij op websites tegenkomen is een overvloed aan spelfouten. Deze fout is absoluut funest voor uw website. Met veel spelfouten op uw website zal het vertrouwen van consumenten dalen. Als gevolg hiervan daalt ook uw conversie! Als u veel geld uitgeeft aan het laten schrijven van teksten, dan mag u ervan uitgaan dat deze geen spelfouten bevat. Controleer hier dus te allen tijde op en zorg ervoor dat uw website geen fouten bevat.

Geen contactgegevens

Een andere veelgemaakte fout is het verstoppen van contactgegevens. Wilt u met uw website professioneel overkomen, zorg er dan voor dat de contactgegevens van uw bedrijf goed vindbaar zijn: bedrijfsnaam, kvk-nummer, telefoonnummer, e-mailadres, openingstijden. Door open te zijn over uw bedrijf wekt u vertrouwen bij uw bezoekers. Geen contactgegevens op uw website zorgen dus voor een lagere conversie.

Gebruik van stockfoto’s

Stockfoto’s zijn perfecte foto’s op websites. Zo perfect dat iedereen weet dat de website ze niet zelf gemaakt heeft. Probeer dit te allen tijde te voorkomen. De foto’s ogen nep, dit komt het vertrouwen van de bezoekers niet ten goede. Ook is het kopiëren van foto’s over het algemeen strafbaar, let hier goed op!

Met de tool Google Image Search van Google kunt u gemakkelijk zien of een foto een stockfoto is. U kunt met deze tool een foto uploaden. Google gaat vervolgens kijken op hoeveel websites dezelfde foto wordt gebruikt.

Voorkom beginnersfouten

Voorkom deze beginnersfouten altijd. Het zou zonde zijn als u conversie daalt vanwege fouten die helemaal niet nodig zijn. Als u gebruik maakt van een seo tekstschrijver voorkomt u over het algemeen spelfouten. Plaats duidelijk uw contactgegevens en maak eigen foto’s! Voor verdere conversie optimalisatie klikt u hier. Voor alle andere vragen kunt u vrijblijvend contact met ons op nemen!

LinkedIn
Instagram

Bel/mail ons!

Wij zijn (bijna) altijd bereikbaar! Via de telefoon op werkdagen van 09.00 t/m 18.00 en via de mail 24/7.

Contact opnemen

Menu