Online marketing

Vallei Auto Groep

Vallei Auto Groep helpen we maandelijks met het inzetten van Google Ads Accountbeheer, Social Media Support (Community Management, Facebook Ads & Rapportage) en Analytics Consulting. Door onze werkzaamheden heeft de Vallei Auto Groep meer grip op de online data, hebben zij tastbare punten hoe ze de website kunnen verbeteren en wordt het online marketingbudget efficiënter ingezet.

Wil jij ook beter presteren online?

Vallei Auto Groep

Bij de start van onze werkzaamheden voor Vallei, zijn we begonnen met het optimaliseren van de Google Ads campagnes. We ondervonden dat de campagnes vrij summier waren opgezet, waardoor er onnodig geld aan verkeerde klikken werd uitgegeven. Door het herstructureren en beter opsplitsen van de campagnes, is de kwaliteit van het verkeer gestegen en zijn de resultaten beter te managen.

Daarnaast ondersteunen we de marketing afdeling van Vallei met het inzetten van Facebook Ads, Social Media Community Management en brengen we middels rapportages de organisatie op de hoogte middels tastbare cijfers en heldere actiepunten.

Hierdoor kan de marketing afdeling hun tijd beter inzetten en focussen op conversie verhogende elementen.

Ook online success realiseren?

Menu