fbpx
Webdesign

The Meatlovers

The Meatlovers is een merk van Jan Zandbergen dat in de supermarkten te vinden is. Met ons UX & Webdesign team hebben wij samen met onze online marketeers, The Meatlovers geholpen met een visueel aantrekkelijke webshop die sinds livegang meer da 300% meer conversies genereert.

De volledig nieuwe shop is niet alleen gericht op producten verkopen. Er komen koks aan het woord en er worden recepten gepresenteerd. De gedachte van deze shop is om vanuit blogs/content/informatie/recepten de bezoekers geïnteresseerd te houden en te overtuigen van hun product.

Wil jij ook beter presteren online?

Website the Meatlovers
website pagina's The Meatlovers

Een nieuwe & prachtige webshop The Meatlovers

The Meatlovers was altijd al een merk/productlijn van Jan Zandbergen dat in de supermarkten lag. Wij hebben ze nu met een webshop geholpen om direct naar de eind consument te kunnen leveren. Hierbij hebben we een volledig nieuwe shop gemaakt, waarbij we niet alleen in hebben gespeeld op producten verkopen, maar ook koks aan het woord te laten en recepten te presenteren. Dus de gedachte bij deze shop is vanuit de blogs/content/informatie/recepten de bezoekers trekken en zo de awareness en conversies verhogen.

 

Proces:
– Wireframes
– Visuele designs
– Visuele designs nabouwen
– Migratie van opgebouwde data

 

Functies:
– Recepten functie met rich snippets zodat deze in Google komen
– Prijs per kilo wordt automatisch berekend
– Uitgebreide filter mogelijkheden (op vlees soort maar ook afkomst)
– Inspiratie pagina’s om kijkje in de keuken te nemen
– Tagmanager voor E-Commerce data

Ook online success realiseren?

Menu