fbpx
Webdevelopment

Greek Drive

Grieks restaurant Pallas Athene uit Almere zag de omzet instorten met het moeten sluiten van zijn restaurant door de getroffen coronamaatregelen. Hier heeft Pallas Athene direct op ingespeeld door een bezorg- en afhaalsite door ons te laten ontwikkelen. De website is met het volledige menu binnen 4 uur ontwikkeld door onze specialisten.

De Greek Drive was geboren!

Dit in combinatie met een online marketing campagne op zowel Google Ads (gelijk goed vindbaar) en op Social Media (concept introduceren en promoten), liep het vanaf de eerste dag al goed! Zo goed, dat vanwege drukte het menu is teruggebracht naar een kleiner menu, zodat nog meer klanten sneller geholpen kunnen worden.

Wil jij ook beter presteren online?

Website pagina's Greek Drive

De bestel- en afhaal website Greekdrive

Situatie: Pallas Athene zag omzet instorten met het moeten sluiten van zijn restaurant. Direct ingespeeld met bezorg en afhaalsite met zijn volledige menu. Dit in combinatie met een online marketing campagne (Google Ads om gelijk gevonden te worden en social media om het concept te introduceren). Dit liep vanaf de eerste dag zo goed, dat vanwege drukte het menu is teruggebracht naar een kleiner menu, zodat nog meer klanten sneller geholpen kunnen worden.

Proces:

– Snel een heldere site neergezet met focus op informeren + converteren

– Doelen ingesteld via Tagmanager om het effect en gedrag op de site te meten

Ook online success realiseren?

Menu