Youtube Advertising

Iedereen bekijkt tegenwoordig wel eens een video op videosite Youtube. Youtube trekt maandelijks 7.4 miljoen unieke bezoekers en heeft daarmee een bereik van ruim 62%. Daarmee is Youtube één van ’s werelds grootste zoekmachines. Een site met zo’n groot bereik is natuurlijk interessant om op te adverteren. Dat kan met Youtube Advertising!

Youtube Ads

Binnen Youtube zijn er verschillende soorten advertenties. Dit is zo omdat elk doel om een andere aanpak vraagt. Wilt u een groot publiek bekend maken met uw merk? Dan vergt dit een andere aanpak dan als uw doel is om de conversie van een specifiek product te verhogen. Binnen Youtube zijn er verschillende advertenties mogelijk. Zo kunt u adverteren in een video, naast een video en met een video. Zo haalt u altijd voor het maximale rendement uit uw campagne!

Gericht adverteren

Net zoals bij Google Ads is er de mogelijkheid om verschillende advertenties alleen bij filmpjes over gerelateerde onderwerpen of bij specifieke zoekwoorden te tonen. Dit zorgt ervoor dat u uw advertenties gericht kunt inzetten op een bepaalde doelgroep. Deze doelgroep is al geïnteresseerd in een onderwerp en zal hierdoor ook geïnteresseerd zijn in uw advertentie.

Contact

SenS Online Solutions is specialist op het gebied van Youtube Advertising. Onze specialist beschikken over alle kennis die nodig is om een goed lopende campagne op te zetten. Bent u geïnteresseerd? Lees dan op onze Youtube Advertising pagina alles wat u moet weten. Wilt u direct in contact met ons komen? Maak dan gebruik van het contactformulier of bel met: +31 36 30 300 61.

LinkedIn
Instagram

Bel/mail ons!

Wij zijn (bijna) altijd bereikbaar! Via de telefoon op werkdagen van 09.00 t/m 18.00 en via de mail 24/7.

Contact opnemen

Menu