SenS Online Solutions schenkt shirtsponsorpositie aan VMCA in ‘Week tegen Eenzaamheid

SenS Online Solutions biedt in de ‘Week tegen Eenzaamheid’ de plek op het wedstrijdshirt van Almere City FC aan Vrijwilligers- en Mantelzorg Centrale Almere (VMCA) aan. Het marketingbureau geeft de organisatie zo de kans om bekendheid te genereren voor het nieuwe logo en een nieuw platform van VMCA, waarop hulpzoekenden en hulpbiedenden elkaar kunnen vinden. De speciale en unieke shirts worden na afloop van de wedstrijd verloot onder de mensen die zich inschrijven op het nieuwe platform.

Robin en Marcel Sluijter van SenS Online Solutions: “Het is voor ons vanzelfsprekend deze positie af te staan voor dit goede doel in de ‘Week tegen Eenzaamheid’. De VMCA is er voor alle Almeerse vrijwilligers en mantelzorgers en doet haar werk met veel passie en hart. Dit platform verdient een groot podium en wij hopen daar op deze manier een bijdrage aan te leveren.”

VMCA

De VMCA is een zelfstandige organisatie die uitgaat van kansen en mogelijkheden voor vrijwilligers, mantelzorgers en organisaties. De VMCA bevordert sociale cohesie en participatie binnen de Almeerse samenleving. Dit doet de organisatie door middel van een diversiteit aan projecten en activiteiten die zich richten op ondersteuning, versterking en stimulering. Zo streeft de VMCA ernaar een stevig fundament te bouwen voor vrijwilligers en mantelzorgers in Almere. Het nieuwe platform op vmca.nlmoet hier een bijdrage aan leveren. Directeur Jerzy Soetekouw van VMCA: ,,Vrijwilligerswerk draagt bij aan persoonlijke ontwikkeling en zingeving. We streven naar waardering, stimulering en versterking van vrijwilligerswerk als waardevolle en onmisbare bijdrage aan de Almeerse samenleving. Daarom hebben we van VMCA.nl hét platform gemaakt waar mensen elkaar kunnen vinden. We willen Almere mooier maken en streven naar regie op het eigen leven van de mantelzorger, zodat de verhouding tussen de draaglast en de draagkracht in balans komt en blijft. We betrekken alle betrokkenen in Almere hierbij. Met dit platform kunnen we de komende jaren blijven investeren in het werven en behouden van vrijwilligers.” Senioren opgehaald met spelersbus Naast het shirt zijn er vrijdag nog andere initiatieven in het kader van de ‘Week tegen Eenzaamheid’. 80 senioren bezoeken zo de wedstrijd tegen Roda JC in het Yanmar Stadion. Zij worden met de spelersbus van Almere City FC naar het stadion gebracht. Elf ouderen lopen aan de hand van de spelers mee in de line-up het veld op.

Bel/mail ons!

Wij zijn (bijna) altijd bereikbaar! Via de telefoon op werkdagen van 09.00 t/m 18.00 en via de mail 24/7.

Contact opnemen