fbpx

SenS Online Solutions voor 2e jaar op rij Shirtsponsor Almere City FC

Na een succesvolle sponsorperiode in het seizoen 2019/2020 hebben wij wederom gekozen voor het sponsorschap van Almere City FC. Wij zijn sponsor tijdens de voorbereiding en de eerste periode van de Keuken Kampioen Divisie!

Ruim een jaar geleden kozen wij, Robin en Marcel Sluijter, als (toen nog) S&S Online Marketing ervoor om als eerste in te stappen als shirtsponsor tijdens de voorbereiding en eerste periode van de Keuken Kampioen Divisie. Het unieke concept van periodesponsoring en de kernwaarden (jong, ambitieus en eigenwijs) van Almere City FC sloten naadloos aan bij de visie van ons online marketingbureau.

Na een prima voorbereiding, werd de 1e periode sportief gezien niet (7e plek) helemaal wat de club voor ogen had. Zakelijk gezien was het een doorslaand succes. S&S Online Marketing werd regionaal en landelijk goed op de kaart gezet. Er kwamen talloze leuke berichten binnen en er werden leuke en succesvolle zakelijke relaties opgedaan.

Sponsorschap Almere City FC 2020/2021

Voorbereiding project 4501

Het zal menig persoon in en rondom Almere niet ontgaan zijn; Project 4501 van Almere City FC. 4501 verwijst naar het aantal zitplaatsen in het vernieuwde Yanmar Stadion, waarbij men een seizoenkaart kan aanschaffen voor slechts € 45,01. Zowel op online als offline gebied werken de club en ons online marketingbureau nauw samen om een uitverkocht Yanmar stadion te bewerkstelligen. Zo speelt Almere City FC tijdens de gehele voorbereiding met een uniek 4501 shirt, waarbij de nieuwe slogan “Making sense online” wordt gecommuniceerd in combinatie met #Project4501.

Op online gebied is alles uit de kast getrokken om het einddoel te bereiken. Er is begonnen met een gedegen strategisch plan en het maken van alle online uitingen. Wat zich heeft vertaald naar diverse landingspagina’s op almerecity.nl en vele online campagnes. Voorafgaand aan elke wedstrijd worden de wedstrijden online gepromoot via social media en zoekmachine campagnes. Ook is er door Pixelthis een promotievideo gemaakt welke door SenS Online Solutions wordt gepromoot via YouTube campagnes.

1e periode van de Keuken Kampioen Divisie

SenS Online Solutions zal met de nieuwe bedrijfsnaam en logo op het shirt staan tijdens de volgende wedstrijden:
– Almere City FC – MVV (30 augustus 20:00)
– Excelsior – Almere City FC (6 september 12:15)
– Almere City FC – TOP Oss (15 september 18:45)
– N.E.C. – Almere City FC (20 september 20:00)
– Almere City FC – Helmond sport (25 september 18:45)
– FC Den Bosch – Almere City FC (6 oktober 18:45)
– Almere City FC – Roda JC (10 oktober 18:45)
– FC Dordrecht – Almere City FC (18 oktober 20:00)
– Almere City FC – NAC Breda (23 oktober 21:00)
– Jong Ajax – Almere City FC (30 oktober 20:00)

Wedstrijd bijwonen?

Tijdens het gehele seizoen 2020/2021 hebben wij 6 business stoelen tot onze beschikking. Wil je graag een keer een wedstrijd bijwonen? Stuur een mail naar info@sensmarketing.nl of neem contact op via het contactformulier.

LinkedIn
Instagram

Bel/mail ons!

Wij zijn (bijna) altijd bereikbaar! Via de telefoon op werkdagen van 09.00 t/m 18.00 en via de mail 24/7.

Contact opnemen

Menu