SenS Online Solutions genomineerd voor Onderneming van het Jaar

Intern was het al een tijdje bekend dat we door de gemeente Almere genomineerd zijn voor onderneming van het jaar 2022. Maar 30 november 2021 was het dan zover! Het nieuws dat SenS Online Solutions aanspraak maakt op onderneming van het jaar 2022 kon en mocht naar buiten.

Stemmen kun je hier

Inzet voor mens en milieu
Sluijter vervolgt: “Het voelt goed dat er gezien wordt dat algemene betrokkenheid erg waardevol is tegenwoordig. Ons team zet zich dagelijks in voor onze klanten, maar we zijn daarnaast ook erg graag MVO betrokken. We zetten ons in voor goede doelen op zowel lokaal-, nationaal- en internationaal niveau en vinden het belangrijk dat iedereen een kans krijgt. Of dat nu kinderen onder de armoedegrens zijn of enthousiaste jonge ondernemers die het verdienen om te groeien. Hier zetten we ons altijd met groot plezier voor in.”

Stem op ons voor Onderneming van het Jaar

Samen met Travel Health Group (bekend van CarePlus) uit Almere moeten we gaan uitmaken wie zich onderneming van het jaar mag noemen. En daarmee ook de opvolger kan worden van onze relatie Breedveld & Schroder, welke vorig jaar met deze mooie prijs ervandoor ging. Gun jij het ons ook? Stem dan direct via onderstaande button:

Wat houdt ‘Onderneming van het jaar’ in?

‘Onderneming van het jaar’ is de hoogste onderscheiding binnen het Almeerse bedrijfsleven door de gemeente Almere. Om kans te maken op onderneming wordt gelet door de vakjury (onder voorzitterschap van wethouder Maaike Veeningen):

  • Onderscheidend vermogen
  • Uitstraling en werkgebied
  • Duurzaamheid op het gebied van people, planet en profit
  • Maatschappelijke betrokkenheid in Almere
  • Innovatie

Al 35 jaar wordt deze mooie prijs uitgereikt en dit jaar maken wij, SenS Online Solutions, kans op ‘Onderneming van het jaar 2022.

LinkedIn
Instagram

Bel/mail ons!

Wij zijn (bijna) altijd bereikbaar! Via de telefoon op werkdagen van 09.00 t/m 18.00 en via de mail 24/7.

Contact opnemen

Menu