fbpx

SenS behaalt wederom prestigieuze status van Google Premier Partner

Met gepaste trots mogen we verkondigen dat wij wederom verkozen zijn tot Google Premier Partner. Hiermee behoren we nu tot de top 3% Google Partners van Nederland. We zijn er erg blij mee dat de inzet voor onze klanten tot deze uitkomst heeft geleid en dragen deze erkenning met veel enthousiasme.

Geweldig voor ons, nog beter voor onze klanten

Voor ons is de status van Google Premier Partner de kers op de taart. Het staat garant voor een mooie samenwerking met Google en onze expertise in Google Ads. Onze uitgebreide kennis van haar tools, de creativiteit in onze strategieën en de optimale samenwerking met Google maakt dat wij succesvolle Ads-campagnes kunnen ontwikkelen en beheren. Dit is essentieel, want zo bouwen we als Google Ads-expert aan concurrentievoordeel, waardoor we onze klanten kunnen voorzien van geavanceerde oplossingen die hun bedrijf weer kunnen laten groeien.

Nieuwe ontwikkelingen op de voet gevolgd

Als online marketingbureau houden we ons dagelijks bezig met de nieuwste ontwikkelingen rondom Google en haar Ads-functies. Hierdoor blijven we goed op de hoogte van de laatste trends en kunnen we direct inspelen op de behoeftes en doelen van onze klanten. We stoppen niet met het researchen naar- en het analyseren van trends tot we zeker weten dat we er het beste uit hebben gehaald. Op deze toewijding van onze medewerkers zijn we erg trots.

Een welverdiend dankwoord voor onze klanten

Wij willen al onze klanten bedanken voor hun vertrouwen en het feit dat we deze status wederom bereikt hebben. We zullen vol enthousiasme blijven streven naar de beste resultaten voor onze klanten en verschaffen daarbij altijd heldere en transparante informatie en advies.

Ben je op zoek naar een betrouwbare en ervaren Google Premier Partner voor Ads-campagnes? Neem dan gerust contact met ons op. Wij maken graag een advies op maat! Bel naar +31 36 30 300 61 of stuur ons een bericht.

LinkedIn
Instagram

Bel/mail ons!

Wij zijn (bijna) altijd bereikbaar! Via de telefoon op werkdagen van 09.00 t/m 18.00 en via de mail 24/7.

Contact opnemen

Menu