SEA essentieel voor webwinkels

Uit onderzoek van PauwR blijkt dat 60 % van de eigenaren van webwinkels Google Ads (SEA) als essentieel omschrijft. Bent u nog niet actief bezig met het adverteren met Google Ads? Wij praten u bij!

Wat is Google Ads

Wat is Google Ads nou eigenlijk? Google Ads is een dienst van Google waarmee u advertenties voor uw bedrijf kunt maken en plaatsen. Deze advertenties kunt u tonen in het zoeknetwerk van Google en haar partnersites. Daarnaast is er de mogelijkheid om uw advertenties te plaatsen in het display netwerk van Google. Dit netwerk bestaat uit partnersites van Google. Zo kunt u uw advertenties op andere, relevante websites tonen. Hierdoor bereikt u gemakkelijk klanten die geïnteresseerd zijn in uw product.

Adverteren in het zoeknetwerk

Naast het adverteren in het display netwerk, is er de mogelijkheid om uw advertenties weer te geven in het zoeknetwerk van Google. Als u hier voor kiest, worden uw advertenties boven en onder de zoekresultaten van Google getoond. U kunt zo gemakkelijk een groot publiek bereiken en uw advertenties worden alleen getoond bij door u van tevoren opgegeven zoektermen. Hierdoor bereikt u alleen klanten die opzoek zijn naar uw product of dienst.

Voordelen van Google Ads (SEA)

Het adverteren met Google Ads brengt vele voordelen met zich mee. Wij zetten de belangrijkste voor u op een rijtje:

  • Bereik alleen geïnteresseerde klanten

Door gebruik te maken van SEA kunt u gemakkelijk targeten op gebruikers die geïnteresseerd zijn in uw product of dienst. Namelijk, uw advertentie wordt alleen weergegeven als een gebruiker een door u van tevoren opgegeven zoekterm invoert. Hierdoor wordt uw advertentie alleen getoond bij gebruikers die actief opzoek zijn naar uw product. Uw kosten blijven laag omdat u alleen hoeft te betalen als er op uw advertentie geklikt wordt. Degene die klikt op uw advertentie heeft bewust gezocht op uw product. Zo verdient u uw inverstering dubbel en dwars terug!

  • Verhoog uw ROI (Rendement Op Inverstering)

De resultaten die u behaalt met uw Google Ads campagnes zijn zeer goed door te meten. Elke klik is gekoppeld aan een zoekwoord en advertentie. Daardoor is uw campagne makkelijk te optimaliseren zodat u het maximale uit uw campagnes haalt.

Contact over Google Ads (SEA)

SenS Online Solutions is een gecertificeerd Google Ads specialist. Wilt u ook gericht verkeer naar uw website halen? Neem dan geheel vrijblijven contact met ons op. Heeft u al campagnes bij Google Ads en wilt u deze professioneel laten beheren? Kijk dan hier.

Bel/mail ons!

Wij zijn (bijna) altijd bereikbaar! Via de telefoon op werkdagen van 09.00 t/m 18.00 en via de mail 24/7.

Contact opnemen