fbpx

Mooi nieuws: SenS Online Solutions heeft een plek bemachtigd in de Emerce Top 100!

Wauw! We zijn met z’n allen erg trots op het behalen van een plek in de Emerce Top 100. Met een score van 4,5e ster (van de 7) staan we tussen andere mooie bedrijven uit de groep ‘Digital Agency Fullservice klein’. Dat wij ons mogen schalen onder één van de beste bedrijven in de e-business van 2023 is voor ons absoluut een eer.

Innovatie, succes en plezier

Dit jaar heeft Sens Online Solutions voor het eerst haar stempel gedrukt op de Emerce Top 100: de meest prestigieuze lijst voor e-business bedrijven. Met een flinke dosis toewijding, innovatie en veel plezier hebben wij ons weten te onderscheiden van andere bedrijven en veel klanten blij mogen maken. Dat is voor ons de kers op de taart.

Impact maken is een belangrijk onderdeel van onze visie

Het is de eerste keer dat wij opgenomen zijn in de Emerce Top 100 en het team is blij verrast. Onze visie omschrijft het niet alleen ‘goed’-, maar echt het allerbeste willen doen voor alle branches in de markt én voor de maatschappij, zowel op landelijk- als lokaal niveau. En daarnaast werken we natuurlijk ook steeds vaker internationaal. Dat we hiermee impact maken zien we als een belangrijke aanvulling op onze visie.

Klantgericht met het oog op de toekomst

De klant op één: dat maakt ons werk zo mooi. Iedere dag krijgen we nieuwe uitdagingen voor onze voeten en daar gaan we ad hoc en specialistisch mee om. Dit vraagt om een zekere toewijding. Iets waar onze toppers echt een applaus voor verdienen. Ieder discipline werkt op basis van de nieuwste trends en dat is niet altijd even makkelijk. De onlinewereld is zo veranderlijk als dag en nacht, maar dat het vooropstellen van de klant hierdoor niet verloren gaat is iets waar we enorm trots op zijn.

Deze plek in de Emerce Top 100 biedt perspectief en nog meer ruimte voor uitdaging

Wij hebben met het behalen van een plek in de Emerce Top 100 een belangrijke mijlpaal bereikt. We hopen in de toekomst nog veel interessante nieuwe klanten aan te trekken en gaan uit van een fantastisch mooie voortzetting van samenwerkingen met onze huidige klanten.

LinkedIn
Instagram

Bel/mail ons!

Wij zijn (bijna) altijd bereikbaar! Via de telefoon op werkdagen van 09.00 t/m 18.00 en via de mail 24/7.

Contact opnemen

Menu