fbpx

Maatschappelijk verantwoord ondernemen met Google Grant

Net als consumenten gaan overheden vandaag de dag steeds minder uitgeven. Langzaam worden de verschillende subsidiekranen dichtgedraaid. Daarom biedt zoekmachine Google ondersteuning in de communicatie en marketing van ondernemingen die maatschappelijk verantwoord ondernemen en non-profit organisaties.

Wat is Google Grants?

Non-profit organisaties kunnen via Google Grants onder bepaalde voorwaarden gratis Google Ads budget krijgen. Hierdoor zijn deze organisaties in staat om hun visie online te verkondigen en om meer bezoekers naar hun website te krijgen. In de strijd voor meer donateurs en leden is dit hard nodig!

Voor wie is Google Grants?

Google Grants is er voor de organisaties die in de ogen van Google meewerken aan een betere wereld. Dit betreft onder andere:

  • NGO’s
  • Stichtingen
  • Verenigingen
  • Instellingen
  • Goede doelen
  • Non-profit  sector

Deze organisaties kunnen werkzaam zijn in zeer uiteenlopende sectoren.

Komt u in aanmerking voor Google Grants?

Om in aanmerking te komen voor gratis Google Ads budget moet u in het bezit zijn van een CBF-keurmerk of een CBF verklaring van geen bezwaar.

Wat zijn de mogelijkheden van Google Grants?

Met Google Grants kunnen deze organisaties tot 10.000 dollar per maand ontvangen om te adverteren in het zoeknetwerk van Google. Aan dit budget zijn alleen wel enkele voorwaarden verbonden. Zo mag er alleen geadverteerd worden in het zoeknetwerk, het display netwerk blijft buiten bereik. Daarnaast mag de maximale CPC maximaal 1 euro bedragen. Al laatste mogen de advertenties alleen linken naar een vooraf vastgestelde URL.

Bent u ook benieuwd naar de mogelijkheden voor uw organisatie? SenS Online Solutions is specialist op het gebied van Google Ads. Heeft u nog vragen of wilt u in contact met ons komen, gebruik dan het contactformulier of bel +31 36 30 300 61.

LinkedIn
Instagram

Bel/mail ons!

Wij zijn (bijna) altijd bereikbaar! Via de telefoon op werkdagen van 09.00 t/m 18.00 en via de mail 24/7.

Contact opnemen

Menu