fbpx

Je website laten maken door SenS Online Solutions

Naast dat de impact van online winkels enorm zijn gestegen de laatste jaren, kan geen enkel bedrijf nog zonder een gedegen website. Want zeg nu zelf; eigenlijk is een website tegenwoordig hét visitekaartje van een bedrijf of organisatie. Op zoek naar een product? Even checken op internet. Komt het bedrijf betrouwbaar over? Deze eerste indruk wordt bij het zien van de website al geveld. Ook wanneer je meer wil weten over een bepaald onderwerp is Google je beste vriend.

Vaak begint je zoektocht naar een product of dienst bij een website, dit maakt het steeds belangrijker om te kiezen voor een goede website, ook voor jouw bedrijf!

Verschillende fases van website ontwikkeling

Ook wij zijn ervan overtuigd dat je website het online visitekaartje is van jouw bedrijf. Maar hoe kan de visie van het bedrijf worden door vertaald naar een website? Het moet natuurlijk wel representatief zijn, maar ook toegankelijk. Er zijn verschillende technische en visuele aspecten waar op ingespeeld moet worden, als je uiteindelijk ook meer verkopen wil genereren of andere doelen wil bereiken met de website. Maar geen zorgen, daar zijn wij voor!

Wat kunnen jullie van ons verwachten bij het creëren van een website? Ons webteam bestaat uit designers en developers, die er samen voor zorgen dat de website naar wens wordt opgeleverd. Het team gaat zo efficiënt mogelijk aan de slag, zodat eerst alle wensen en mogelijkheden in kaart worden gebracht. Dit begint bij een gesprek met onze klant.

Het grote voordeel hiervan is dat het designproces vanaf het eerste moment al aansluit op de wensen en behoeften en dat de invloed vanuit de klant vanaf het begin meegenomen wordt. Een stukje service dat wordt geboden voordat de code van de website wordt geschreven.

Als klant ben je volledig betrokken bij het proces en word je tijdens de website ontwikkeling ook goed op de hoogte gehouden van de werkzaamheden. Als klant weet wat je te wachten staat en hoe er naar het eindresultaat wordt gewerkt. Invloed vanuit de klant én transparantie vanuit ons team. Maak kennis met onze formule!

Wij bouwen graag jouw online visitekaartje!

Onze designers en developers staan te springen om jouw uitdaging aan te pakken. Neem contact met ons op via het contactformulier of stuur een mailtje naar info@sensmarketing.nl.

LinkedIn
Instagram

Bel/mail ons!

Wij zijn (bijna) altijd bereikbaar! Via de telefoon op werkdagen van 09.00 t/m 18.00 en via de mail 24/7.

Contact opnemen

Menu