SenS Online Solutions nieuwe hoofdsponsor Almere City FC

SenS Online Solutions heeft een primeur te pakken. Het full service online marketing bureau uit Almere is de eerste periodesponsor van Almere City FC. Het shirt werd vandaag (vrijdag) onthuld in het Yanmar Stadion.

SenS Online Solutions houdt zich bezig met het realiseren van websites tot aan het opzetten en beheren van online marketing campagnes. SenS Online Solutions is een Google Premier Partner en hiermee werken zij aan de vindbaarheid en zichtbaarheid van zowel bedrijven op lokaal niveau, als voor multinationals met internationale campagnes.

Ook voor Almere City FC is het bureau erg actief. Dit jaar is de nieuwe website ontworpen en gebouwd en worden er regelmatig online marketing campagnes ontwikkeld ten behoeve van de (seizoen)kaartverkoop.

Directeuren Robin en Marcel Sluijter zijn sinds 2017 lid van de businessclub van Almere City FC. Robin: “De kernwaarden van Almere City FC passen naadloos bij het bedrijf SenS Online Solutions. Het hoofdkantoor bevindt zich net als de voetbalclub in Almere, waar dagelijks met een jonge ploeg van momenteel 35 medewerkers wordt gewerkt.”

De sponsoring van Almere City FC kwam vijf weken geleden op gang, toen Almere City FC Commercieel Manager Wouter Griekspoor bij de broers op bezoek kwam. “Voor ons voelde het na dat gesprek als een mooi moment om de samenwerking uit te breiden,” aldus Marcel Sluijter.

Algemeen directeur John Bes van Almere City FC liet maandag weten dat de voetbalclub dit seizoen met een unieke nieuwe sponsorpropositie op de proppen kwam, gekoppeld aan de vier perioden in de Keuken Kampioen Divisie: “Het is een jong, eigenwijs en ambitieus plan en het is daarbij volledig passend dat een lokale groeionderneming als SenS Online Solutions van de mogelijkheid gebruik maakt om meteen in te stappen. Het is de afgelopen jaren het DNA van de bedrijven in onze businessclub gebleken om direct op dit soort ontwikkelingen te anticiperen en daar zijn wij erg trots op.”

LinkedIn
Instagram

Bel/mail ons!

Wij zijn (bijna) altijd bereikbaar! Via de telefoon op werkdagen van 09.00 t/m 18.00 en via de mail 24/7.

Contact opnemen

Menu