Google Ads Campagnes bij Top 5%

Het nieuwe jaar is goed begonnen voor SenS Online Solutions, want met trots kunnen wij mede delen dat we een onderscheiding hebben ontvangen voor Google Ads campagnes die we hebben opgezet.

Google Ads Certificate of Achievement

Eén van onze klanten, Stephan Zwanniken van www.boekhoudeninexcel.nl, is jaren geleden bij ons gekomen met de vraag of wij zijn Google Ads campagnes konden optimaliseren. De focus moest meer te komen liggen op bezoekers die geïnteresseerd waren in zijn producten, de boekhoudprogramma’s in Excel en online converteerden.

Daaropvolgend hebben wij een analyse gemaakt van de bestaande campagnes die waren gericht op het zoeknetwerk van Google. Na de analyse hebben wij een uitgebreid advies opgesteld, welke dusdanig overtuigend was dat we direct voor Stephan aan de slag mochten gaan.

Wij hebben vanaf de start zijn complete campagne structuur omgegooid, beter ingedeeld, het aantal campagnes opgesplitst en nieuwe advertentieteksten opgezet die beter aansloten bij het zoekgedrag van de potentiële klanten. Al deze inspanningen hebben een uitstekend resultaat opgeleverd. De door SenS Online Solutions geoptimaliseerde Google Ads campagnes maken namelijk deel uit van de beste 5% presterende accounts. Aangezien wij voor al onze klanten de accounts opzetten onder hun eigen naam, is het certificaat aan Stephan toegekend. Dit is voor Stephan natuurlijk ook een mooi resultaat!

Wij zijn trots op ons Google Ads Team!

 

Bel/mail ons!

Wij zijn (bijna) altijd bereikbaar! Via de telefoon op werkdagen van 09.00 t/m 18.00 en via de mail 24/7.

Contact opnemen