Eervolle erkenning: wij staan in de top 3 van Ahrefs mét backlink!

Eén naam die resoneert als trouwe bondgenoot voor onze marketeers, waaronder de analytische SEO-specialisten is Ahrefs. Een waardevol marketinginstrument waarmee marketeers onderzoeken welke kansen een bedrijf heeft om hun bedrijf en webpagina’s te boosten en hoe ze dit het beste kunnen doen. Omdat wij al jaren trouwe gebruikers zijn van dit bijzonder efficiënte marketinginstrument staan wij nu in de Ahrefs top 3 van Nederland mét backlink!

Een prominente blijk van waardering

Voor ons is het ontzettend mooi om te zien dat wij met onze naam in de top 3 van Ahrefs zijn benoemd als waardevolle samenwerking. Alles wat onze marketeers onderzoeken voor onze opdrachtgevers, begint bij de data die we uit Ahrefs halen. Hiermee kunnen we ons onderzoek daadkrachtig onderbouwen en vanaf daar werken we de meest uiteenlopende strategieën uit die uiteindelijk leiden tot meer harde conversies en meer omzet- en winst voor de langetermijn.

Versterkte zichtbaarheid en geloofwaardigheid dankzij vermelding met backlink

Een vermelding op de website van Ahrefs brengt ook een belangrijk stuk zichtbaarheid met zich mee. Doordat Ahrefs ons niet alleen heeft benoemd, maar ook op opvallende wijze een backlink naar onze website heeft geplaatst, pakken wij een stuk autoriteit. Deze autoriteit komt ten goede aan onze vindbaarheid, waardoor veel meer ondernemers door heel Nederland en daarbuiten kennis kunnen maken met onze diensten. Zo wordt ons bereik vergroot en kunnen we hopelijk nog veel meer enthousiaste ondernemers en bedrijven helpen met hun marketing.

Wat kan een backlink teweegbrengen?

Een backlink kan je bedrijf meer autoriteit en betrouwbaarheid geven. En hoe hoger die twee factoren uitpakken, hoe groter de kans dat je met je website(pagina) bij de juiste doelgroep terechtkomt.

Daarnaast heeft een kwalitatieve backlink een positief effect op je positie in Google. Het is een essentiële ranking factor die meer verkeer naar je website kan genereren. Natuurlijk is een backlink niet de enige factor die zorgt voor verkeer. Een goede (technisch) geoptimaliseerde- en gebruiksvriendelijke website mét een relevante backlink kan je website enorm boosten.

Belangrijke onderzoeken die we met Ahrefs uitvoeren

  • Concurrentieanalyse
  • Zoekwoordenonderzoek
  • Backlink analyse
  • Ranking check
  • Site audits
  • Contentonderzoek
  • En nog veel meer…

De mogelijkheden met Ahrefs zijn oneindig en dat maakt het een waardevolle partner in een zeer dynamische marketingwereld.

 

 

 

 

Bel/mail ons!

Wij zijn (bijna) altijd bereikbaar! Via de telefoon op werkdagen van 09.00 t/m 18.00 en via de mail 24/7.

Contact opnemen