SenS Online Solutions en ‘Almere voor Almere’ doneren 500 lidmaatschappen ‘De Eigenwijsjes’

‘Almere voor Almere’ van Almere City FC doneert 500 Kidsclub-lidmaatschappen van de voetbalclub aan kinderen die leven onder de armoedegrens. De donatie is onderdeel van een Sinterklaasactie in samenwerking met Rotary Almere, Stichting Wensjes, VoedselLoket Almere en Leger des Heils. Oprichter Robin Sluijter van SenS Online Solutions is initiatiefnemer en overhandigde donderdag een cheque aan projectleider Mirjam de Rooij van Rotary Almere en Almere City FC aanvoerder Tim Receveur.

Het project ‘Almere voor Almere’ van Almere City FC wordt gefinancierd door de businessclubleden van Almere City FC. Met het opgehaalde bedrag worden acties opgetuigd die ten doel hebben sociaal kwetsbare groepen in Almere een hart onder de riem te steken. Voetbal is hierbij uiteraard het uitgangspunt. De lidmaatschappen zijn vrijdagochtend in de vorm van cadeautjes ingepakt door studenten van ROC in een loods aan de Huchtstraat in Almere. Op zaterdag worden de cadeautjes bezorgd.

Oprichter Robin Sluijter van SenS Online Solutions: ,,Met dit Kidsclublidmaatschap bezorgen we de kinderen, die onder het modaal leven, niet alleen een mooi sinterklaasfeest. We zorgen er ook voor dat ze een jaar lang kunnen genieten van leuke en leerzame activiteiten bij Almere City FC, waar de stad Almere een hoofdrol in speelt. SenS levert op deze manier graag een bijdrage. Prachtig dat we dit kunnen doen.”

Projectleider Mirjam de Rooij van Rotary Almere: ,,Dit cadeau, voor de kinderen die in armoede leven, gaat verder dan alleen een cadeau op Sinterklaasavond. Een heel jaar activiteiten en mooie belevenissen hebben een enorm effect op de ontwikkeling van deze kinderen.’’

Kidsclub ‘De Eigenwijsjes’
Almere City FC is de ultieme challenger en de jongste club binnen het betaalde voetbal. Daarnaast is Almere een ‘New Town’; een nieuwe en groeiende stad met een jonge populatie, grote diversiteit én met enorme groeipotentie op allerlei vlakken. Almere City FC vergroot graag haar fanbase onder de Almeerse jeugd. Dit doet de club met kidsclub ‘De Eigenwijsjes’ en clubmascotte Ally de Aap. Het uitgangspunt is om de kinderen een seizoen lang in hun persoonlijke groei te versterken op een duurzame, leuke en speelse manier, aansluitend op thema’s als gezond eten, natuurparticipatie, educatie en bewegen. ‘Een fan voor het leven’ is de beste potentiële ambassadeur.

LinkedIn
Instagram

Bel/mail ons!

Wij zijn (bijna) altijd bereikbaar! Via de telefoon op werkdagen van 09.00 t/m 18.00 en via de mail 24/7.

Contact opnemen

Menu