Artikel in Memory Magazine

Robin Sluijter (23), afgestudeerd student commerciële economie, is sinds twee jaar eigenaar van online marketingbureau SenS Online Solutions. “Ik leer alles in de praktijk, ik leer door te doen.”

Samen met Joris Stigters (‘SenS’ staat voor ‘Stigters en Sluijter’) richtte hij het bureau op waarmee ze bedrijven helpen meer uit hun website te halen. Natuurlijk volgens de laatste trends. Robin: “We hebben het bedrijf opgericht vanuit het idee dat het succes van een bedrijf draait om gevonden worden op internet. En met het aantal concurrenten tegenwoordig is dat niet zo gemakkelijk.

De succes formule van SenS Online Solutions

Wij willen bedrijven helpen om hoger te komen bij Google en daarnaast ook de website te optimaliseren. Joris houdt zich bezig met Google Ads en ik kort gezegd met de rest. Dat wil zeggen de website optimalisatie, het klantencontact, de administratie enzovoorts. Ik heb gemerkt dat bedrijven niet altijd weten wat de mogelijkheden zijn voor online marketing. En ook niet hoe ze dit moeten aanpakken. Hier zijn wij voor, wij kunnen dit van hen overnemen zodat de bedrijven zich kunnen richten op hun core business. Inmiddels hebben we al een groot aantal klanten, bedrijven uit het MKB, en onlangs een nieuwe klant: een telecomreus. Heel gaaf natuurlijk.”

Dat klinkt als een drukke baan! “Klopt, ik heb mijn mobiel altijd aanstaan. Ik ben constant bezig met klanten, eigenlijk dag en nacht. Dat heeft als nadeel dat het werk altijd doorgaat. Het dag en nacht bezig zijn voor een klant vind ik trouwens niet erg, we zijn een flexibel en servicegericht bedrijf en bereikbaarheid hoort er gewoon bij. De vrijheid en het zelf beslissingen kunnen nemen is iets wat me erg goed bevalt en waar ik naar streef. Ik wil graag de touwtjes in handen hebben, en daarbij is kwaliteit heel belangrijk.”

De toekomst van SenS Online Solutions

“Mijn ambities voor SenS Marketing is de klantenkring uit te bouwen en nog meer mogelijkheden te bieden op online marketing, zoals bijvoorbeeld het inzetten van social media. Mijn persoonlijke ambitie is om zo succesvol mogelijk te zijn in mijn werk. Als dat lukt ben ik tevreden.” Niet alleen SenS loopt als een trein, ook heeft Robin een nieuwe uitdaging. “Klopt, ik ben begin dit jaar door een klant benaderd om directeur te worden van een dochteronderneming. Dit bedrijf heet Fixxers, een gratis klusbemiddelaar voor elke klus in en om het huis, dat bedrijf moest ik vanaf de grond opzetten. Een superuitdaging natuurlijk. Vooralsnog hoef ik me niet te vervelen.”

Tip:
“Word lid van een businessclub. De businessclub waar ik deel van uit maakt heet 2getbusiness en heeft sinds kort ook een eigen tv-programma op RTL7 en RTL Business.

LinkedIn
Instagram

Bel/mail ons!

Wij zijn (bijna) altijd bereikbaar! Via de telefoon op werkdagen van 09.00 t/m 18.00 en via de mail 24/7.

Contact opnemen

Menu