fbpx

5 linkbuilding tips voor het verbeteren van je pagerank

Google hecht veel waarde aan websites met een sterk backlinkprofiel. Maar hoe bouw je nu zo’n sterk backlinkprofiel en waar moet je rekening mee houden? Wij geven je 5 tips om te beginnen aan een backlinkprofiel wat scoort. Lees snel verder.

1. Waardevolle content: 

Hoe beter, unieker en aantrekkelijker de inhoud van je website is, des te sneller zullen andere sites hiernaar toe linken. Lezers houden ook van unieke informatie. Dus wil je dat websites snel naar je linken? Zorg er dan voor waardevolle content!

2. Zoek naar DoFollow blogs: 

Zorg ervoor dat de blogs die jij uitkiest voor je linkbuilding DoFollow blogs zijn. Deze links zijn veel meer waard dan links op een NoFollow blog. Een link krijgt op een DoFollow blog past echt waarde!

3. Meld je aan bij alle Nederlandse bookmarking en Social Sites: 

Er zijn in Nederland veel bookmarking en social sites. Meld je hier aan en plaats geregeld een artikel met links.

4. Herinner je lezers om te linken: 

Zorg ervoor dat onder elk artikel een social bookmark blokje of een andere manier om direct een link te kunnen delen staat. Dit zorgt ervoor dat lezer veel sneller een link naar je artikel toe plaatsen.

5. Meng je in de social media: 

Meng jezelf in de discussies op de sociale media. Zorg ervoor dat je overal bij bent. Zo zorg je voor links naar je website. Er zijn ook nog steeds social media die DoFollow links plaatsen!

LinkedIn
Instagram

Bel/mail ons!

Wij zijn (bijna) altijd bereikbaar! Via de telefoon op werkdagen van 09.00 t/m 18.00 en via de mail 24/7.

Contact opnemen

Menu